Becali: Basescu, paracios si cersetor la UE. Macovei, diavolita

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 15:23
4252 citiri
Becali: Basescu, paracios si cersetor la UE. Macovei, diavolita
Foto: Libertatea

Deputatul PNL George Becali a declarat ca a votat impotriva ridicarii imunitatii lui Ion Stan si ca UE este indusa in eroare pe acest subiect de "diavolita" Monica Macovei, europarlamentar PDL, dar si de presedintele Traian Basecu care este un "paracios si cersetor".

"Pe mine nu ma intereseaza ce spune UE, eu am fost acolo, da? Eu sunt Becali si votez parlamentar, deputat in Parlamentul Romaniei, cum cred eu de cuviinta si constiinta mea. Cei din UE sunt indusi in eroare de o diavolita care se numeste Monica Macovei si care face numai rau Romaniei. Si ce sa faca, ba, aia de la UE daca vad un presedinte paracios, cersetor 'Ia uitati, ia uitati'.

Ce sa faca aia de la UE?! Cea mai mare rusine, sa te duci tu, imparatul, presedintele e imparatul tarii, si tu te duci sa iti parasti neamul tau, tara ta: 'Uitati hartiile, uitati acordul'", a declarat Becali, dupa votul de la Camera.

El a spus ca presedintele Basescu ar fi trebuit sa tina secret acordul semnat cu premierul Ponta si sa il distruga impreuna dupa doi ani.

"Bai, paraciosule, alea trebuia sa le tii daca le-ai luat pentru siguranta ta si peste doi ani nici nu le citeai, le dadeai foc, ca sa nu ramana marturie niciodata. Il chemai pe Ponta, 'Bai Victore, hai vino incoa' sa le dam foc si exemplarul tau si al meu', daca aveai barbatie si caracter. Nu paraceala, stai ca ma duc la Schulz, la Barroso, la cutare...'Uite domnul Barroso, uite domnul Schulz'. Bai, paraciosule, nu mai esti capitan de vas, de cursa, ai devenit vaslaci in barca?!", a spus Becali.

Ion Stan nu poate fi arestat - deputatii au respins cererea de ridicare a imunitatii (Video)

De asemenea, el a aratat ca votul sau a fost "pentru stat de drept, dreptate si adevar".

"Este momentul sa dam un semnal acum ca nu DNA conduce Romania, Romania nu este statul mascatilor, nu este statul terorii pentru ca asta s-a facut pana acum. Ce a facut? (Ion Stan n.r.) E un sambure de adevar, dar nu inseamna ca trebuie sa il arestezi. Sa il judece judecatorul si sa spuna 'Condamnare'. Bineinteles ca am votat impotriva arestarii. Ce arestare e aia? Arestez ca sa nu ia legatura cu martorii, daca exista pericol social, daca e pericol sa influenteze ancheta sau sa mai faca aceeasi infractiune. Pentru ce sa il arestezi, da-l in judecata si cu asta basta, fa-i rechizitoriu. Eu am votat impotriva", a explicat deputatul PNL.

Ludovic Orban nu crede ca Gigi Becali va face multi purici in PNL

El a mai aratat ca PNL este "cel mai curat partid la democratie" deoarece fiecare membru are dreptul la opinie, ceea ce nu este cazul in PSD.

"PNL-ul asta e cel mai curat partid, ca si democratie. Cel mai liber, cei mai deschisi, tin si la o gluma. Daca facea cineva in PSD ce am facut eu in PNL, nou venit, il dadeau afara in trei secunde. Eu i-am spus: 'Bai Crin, mai da-mi un galben din cand in cand, sa ma mai atentionezi, ca ai vazut ca eu dupa aia iau rosu direct'. Si zice: 'Nu, domnule, ca la PNL fiecare isi spune opinia, e liber'", a mai spus Becali.

Camera Deputatilor a respins, vineri, cererea de arestare preventiva in cazul Stan cu 226 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".

Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#Gigi Becali Traian Basescu, #Gigi Becali Ion Stan imunitate, #Gigi Becali Crin Antonescu PNL , #europarlamentar