Becali: Romania este tara procurorilor si nu a justitiei!

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 23:55
1238 citiri
Becali: Romania este tara procurorilor si nu a justitiei!

Gigi Becali a declarat marti ca, din fericire, episodul incatusarii sale nu mai poate sa se repete in prezent, "decat pentru flagrant, si doar 24 de ore", gratie statutului sau de europarlamentar.

"Din fericre, pentru ca Romania este tara procurorilor si nu a justitiei", dupa cum a tinut el sa specifice intr-o interventie avuta la Realitatea TV.

Becali a declarat si ca a facut "o adresa inainte de a fi arestat Florin Costiniu, ca sa nu i se dea mandat, pentru a nu se crea un precendent". "Completul de 9 l-a eliberat pe Costiniu si pe ceilalti; pentru ce a trebuit sa stea Costiniu doua zile in arest?", a intrebat el.

"Nu poti santaja noua judecatori, noua insi (...) Poti sa santajezi unul-doi, dar pe restul, nu, pentru ca nu toate nevestele, fratii etc. au probleme", a mai spus el, afirmand ca procurorii ii santajeaza pe judecatori cu chestiuni ce tin de familie.

In dosarul care il priveste, Becali a declarat ca a facut plangere impotriva procurorilor, care ar fi dictat hotilor declaratiile, dupa cum sustine el.

"Vreau sa vad si eu procurorii cu catuse!", si-a dorit Gigi Becali.

#Gigi Becali lotul Voicu, #Gigi Becali procurori, #Gigi Becali Costiniu , #europarlamentar