Gigi Becali nu e patronul Stelei? "El e o 'sageata', altii conduc!"

Luni, 25 Februarie 2013, ora 15:23
7389 citiri
Gigi Becali nu e patronul Stelei? "El e o 'sageata', altii conduc!"

Gigi Becali nu este patronul Stelei, fostul europarlamentar si actualul deputat fiind o simpla "sageata" impinsa in fata de adevaratii conducatori ai formatiei din bulevardul Ghencea.

Afirmatiile vin la de fostul lider al minerilor din valea Jiului, Miron Cozma.

"Luceafarul Huilei" a fost implicat direct in fotbal in anii '90, el conducand clubul Jiul Petrosani si aflandu-se in relatii foarte bune cu multi "grei" ai fenomenului, inclusiv cu Gigi Becali.

Cozma sustine acum ca latifundiarul nu este patronul Stelei decat in aparenta, in realitate echipa fiind controlata de Viorel Paunescu si Viorel Hrebenciuc.

"Acolo, la Steaua, e o intreaga relatie intre oameni de afaceri. Nu e Gigi Becali seful echipei, el e o 'sageata', e bagat la inaintare. Sa ne aducem aminte cine conducea Steaua inaintea lui Becali. Erau Viorel Paunescu, presedinte, si Hrebenciuc. Becali este doar o 'sageata', am spus foarte bine", a declarat Cozma la radio GSp.

Certat cu finantatorul "ros-albastrilor" de ceva timp, Miron Cozma nu a scapat ocazia de a-l ataca pe acesta.

"Eu m-am uitat la meciul cu Ajax, am trait alaturi de jucatori si de spectatori. Sa va spun ceva, singurul care nu a crezut in calificare a fost Gigi Becali. El a pus prima de 10.000 de euro pentru ca nu credea in calificare si baietii i-au dovedit ca a fost posibil. Sa vedem de unde va scoate banii acum ca are probleme financiare", a mai spus Cozma.

"L-am salvat de Hrebenciuc de puscarie!"

Fostul lider al minerilor a rememorat un episod din anul 1991, atunci cand l-a scapat pe Viorel Hrebenciuc, pe atunci prefect de Bacau, de o ancheta ce il putea trimite dupa gratii.

"Eu l-am salvat, in 1991, pe fostul prefect de Bacau de inchisoare. Stiti despre cine este vorba? Despre Hrebenciuc! Daca e sincer cu el poate sa confirme acest lucru."

Gigi Becali a preluat Steaua in anul 2003, cu largul concurs al lui Viorel Paunescu. Becali fusese adus la club cu doi ani mai devreme de Paunescu si Piturca, el finantand echipa cu diverse sume de bani.

Cei doi oameni nominalizati de Cozma ca adevarati patroni ai Stelei se afla in anturajul echipei in prezent. Paunescu este presedinte de onoare iar Hrebenciuc este un prieten si un sfatuitor de-al lui Becali.

M.D.

Citeste si:
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Conducerea USR aprobă duminică programul de guvernare şi lista membrilor Cabinetului Cioloş. Printre variantele de lucru discutate în şedinţa Biroului Naţional al partidului se numără Dan...
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Sursa: Ziare.com