Spovedania lui Becali catre Basescu

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 21:19
8908 citiri
Spovedania lui Becali catre Basescu
Foto: Realitatea TV

La cateva luni bune de la alegerile prezidentiale, Gigi Becali face dezvaluiri in premiera despre momentele incordate din seara de 6 decembrie, cand, atat Viorel Hrebenciuc, cat si Adriean Videanu sustineau ca favoritul lor era invingator.

Invitat la emisiunea "Nasul" de la B1TV, Becali a rememorat acele momente intr-o asa-numita de catre el insusi "spovedanie publica pentru toate cate am gresit fata de Basescu".

Becali a povestit ca in seara respectiva juca table cu Mitica Dragomir si la un moment dat, pe la orele 19:00 il suna pe Viorel Hrebenciuc, "prieten apropiat", si afla de la el cum stau lucrurile.

"Gata Gigi, bem sampanie. E 53 la 47, nu se mai poate intampla nimic la scorul asta. Cand am auzit, am lasat tablele si tot, ca aveam dusmanie pe Basescu si am zis: 'Las' ca vin acolo'!", a spus Becali, recunoscand sincer ca avea "ura si dusmanie pe Basescu" chiar daca nu a "retras ambasadele", lasand consilierii PNG de la Capitala, pe consiliera sa Nicoleta Savin si pe "finii mei si generalii mei" sa fie in campanie alaturi de Traian Basescu.

"Il sun pe Videanu, sa il iau la misto, si el : Nenea Gigi, am castigat!"

"Pe la 8-9 ma duc in Kiseleff si il sun pe Videanu sa il iau la misto. Si el imi spune: 'Nenea Gigi, am castigat nea Gigi!!'", povesteste Becali, recunoscand ca a fost surprins foarte tare.

"Astia aici sar in sus, si eu ma gandeam ce a spus Videanu. Pai, cum am castigat, ma? Deja nici nu mai vedeam. Ce fac astia, ma? Eram in dilema, nu intelegeam", rememoreaza Gigi Becali acele clipe, recunoscand ca era "blocat" de ce auzise de la Adriean Videanu: "Am castigat nea Gigi!"

Becali recunoaste ca a fost impresionat de faptul ca cei de la PSD si PNL l-au urcat pe scena, alaturi de ei, si ca insusi Mircea Geoana i-a "purtat respectul cuvenit".

"Nu mai credeam pe nimeni", explica Becali de ce parea atat de lipsit de entuziasm in imaginile surprinse de camerele de televiziune pe cand era alaturi de Mircea Geoana, in timp ce prezidentiabilul sarea in sus de bucurie si se imbratisa cu cei mai apropiati sustinatori.

"Dupa aia, am fost la Cazino(...) Acolo era Giovani si ma intreaba: 'Cine a castigat? Ca sa stim si noi sa nu ne facem de ras'. Mai Giovani, eu nu stiu", spune Becali ca i-ar fi raspuns varului sau.

"Il sun iar pe Videanu, era 1. Zice: '50,13 la 49,.... Dar nicio problema, ca s-au numarat nu stiu ce voturi si acuma, cand vin, se numara ale noastre", povesteste Becali ca i-ar fi raspuns prim-vicepresedintele PD-L, lasand sa se inteleaga ca democrat-liberalii se asteptau ca diferenta sa creasca odata cu venirea rezultatelor de la circumscriptiile din strainatate.

"Nu mai era vocea lui Viorel"

"Il sun pe Viorel: 'Bai, Viorele, zi ma'. 'Lasa ma...', a raspuns el. Bai, nu e vocea ta'. Nu mai era vocea lui", dezvaluie Becali dialogul purtat cu Hrebenciuc.

"Noaptea nu am dormit de nervi. Dar cel mai mult nu am dormit de confruntare", continua Gigi Becali marturisirile.

"Cand a zis Basescu: 'Da' ce-ati cautat noaptea, v-a placut noaptea?', a bagat-o cu atat de mare talent, ca ma gandeam la alte tampenii...un barbat, iti place cand te duci la alt barbat... Ma intelegi? Atunci a fost momentul cand ma gandeam si eu daca il mai votez pe Geoana", a marturisit Gigi Becali.

Cine a castigat in confruntarea Basescu-Geoana ?

Pe de alta parte, acesta se arata convins ca stie exact de ce a pierdut Mircea Geoana alegerile prezidentiale.

Basescu: "Mi-e frica de Dumnezeu!" vs. Geoana: "Mi se rupe!"

"L-a taxat Dumnezeu", explica el, referindu-se la doua momente distincte din timpul confruntarii televizate dintre cei doi prezidentiabili, Traian Basescu si Mircea Geoana.

Primul moment a fost cand cei doi au jurat cu mana pe Biblie. In timp ce Traian Basescu a spus ca nu a lovit copilul cu pumnul, Mircea Geoana a jurat ca "nu are nicio relatie si nu va avea si nu a promis nimic la toti mogulii, si el de fapt a promis la toti cate ceva".

"Basescu a gandit: Doamne, mi-e frica de tine! Si Dumenzeu a inteles frica lui, credinta. El a incercat sa evite minciuna 100% cu mana pe Biblie", explica Becali faptul ca Traian Basescu nu a jurat ca nu a lovit deloc copilul, ci doar ca nu i-a dat un pumn.

"El a demonstrat: 'mi-e frica de Dumnezeu!. Geoana ce a demonstrat? 'Mi se rupe!' Si acolo l-a taxat Dumnezeu", a subliniat foarte clar Gigi Becali.

Basescu are trairi spirituale?

Un al doilea moment de maxima importanta a fost, in opinia sa, cel in care cei doi candidati au fost intrebati care a fost cel mai frumos gest pe care l-au facut in viata lor. In timp ce Mircea Geoana a facut referire la soacra sa, Traian Basescu a povestit cum a crestinat un copil musulman.

"Lumea nu stie, nu stiu daca stie nici el, dar cel mai frumos gest placut lui Dumnezeu e sa crestinezi un musulman", a dezvaluit Becali.

"Daca a spus-o din suflet, inseamna ca are trairi spirituale", a concluzionat Becali, afirmand ca marturisirile sale se doresc a fi "un fel de spovedanie publica pentru toate cate am gresit fata de el".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Gigi Becali alegeri, #Becali Basescu , #europarlamentar
Comentarii
Poza onut
onut
rank 5
,,"El a demonstrat: 'mi-e frica de Dumnezeu!. Geoana ce a demonstrat? 'Mi se rupe!' Si acolo l-a taxat Dumnezeu", a subliniat foarte clar Gigi Becali.
Poza kvinna
kvinna
rank 5
"Lumea nu stie, nu stiu daca stie nici el, dar cel mai frumos gest placut lui Dumenzeu e sa crestinezi un musulman",