Giovani Becali vrea sa intre in politica: O sa candidez la o functie importanta

Sambata, 06 August 2011, ora 19:25
3542 citiri
Giovani Becali vrea sa intre in politica: O sa candidez la o functie importanta

Giovani Becali, varul patronului Stelei, Gigi Becali, doreste sa intre in politica si spune ca va miza pe sustinerea unui partid puternic.

"O sa candidez la o functie importanta, avand in spate un partid puternic care trebuie sa fie democrat, social, liberal si moderat", a declarat acesta, pentru Evenimentul Zilei.

Daca pentru cariera politica are planuri mari, in viata personala are unele nemultumiri, printre ele fiind si cea ca nu are baieti.

"Mi-am dorit un baiat. Nu l-am avut!", spune acesta, care, ca si Gigi sau Victor, are doua fete. "N-avem ce face. Suntem multumiti cu ele. Eu am facut primul pas si am maritat una!", ofteaza Giovani.

In ceea ce o priveste pe columbianca Stella Narda, nevasta sa, povesteste ca a cunoscut-o la Paris.

"Daca avea doua-trei mii de dolari, ii luam eu si fugeam. M-am recomandat Giovani, italian. Dupa o luna si jumatate am facut dragoste prima oara cu ea si am luat-o de nevasta! Inainte, i-am spus cum ma cheama si ca-s roman. De atunci a ramas porecla", se destainuie el.

Isi aminteste cu regret ca un scandal i-a despartit, acela cand o femeie a afirmat la OTV ca are un baietel cu el. S-a intors la el dupa ce i-a iesit negativ testul de paternitate.

"A fost telenovela! Nenorocita voia cateva milioane si 25.000 de euro pe luna de la mine!", povesteste varul lui Gigi Becali.

Faptul ca nu a avut o viata linistita nu mai este o noutate, mai ales ca s-a spus despre el ca a facut puscarie in Bulgaria, in Germania sau Spania.

"Am facut, dar contraventionala, la noi. Mi-au dat patru luni pentru jocuri de noroc, adica barbut si parazitism. Pai, eu parcam Alfa-Romeo in fata la Athenee si ziceau ca-s parazit! Orice sport il transform in joc de noroc. Sunt parior, de la barbut pana la ruleta. Cea mai mare miza am avut-o in Germania, la rummy cu carti. 50.000 de marci inchiderea simpla, 100.000 - normala si 150.000 cu Jolly-Joker!", spune el.

"Toata viata mea am dat si am luat bataie. Imi place sa ma bat, sa dau si sa iau. Nici de impuscaturi nu ma tem!", a mai spus Giovani Becali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Giovanni Becali politica, #Giovanni Becali viata personala , #Giovani Becali