Inca o fosta glorie a Stelei umilita de Becali: Ilie Dumitrescu spune minciuni tiganesti

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 20:39
3846 citiri
Inca o fosta glorie a Stelei umilita de Becali: Ilie Dumitrescu spune minciuni tiganesti

Ilie Dumitrescu este ultimul nume pe lista fostelor glorii ale Stelei care au fost umilite de Gigi Becali. Dupa Hagi, Boloni, Ienei sau Balint, marti a venit randul lui Dumitrescu sa intre in gura latifundiarului.

Iritat de o declaratie data de tehnician in care acesta afirma ca patronul Stelei s-a bagat peste toti antrenorii, Becali a rabufnit.

"Ilie Dumitrescu este un mincinos si cu asta-basta. Eu niciodata nu m-am bagat, sigur, am mai zis una-alta de un jucator sau altul, dar nu m-am bagat pe niciun antrenor. El e "senior" numai din minciuni, din vrajeala. Asta este, sa-mi fie invatare de minte. Eu i-am zis ce mi-a spus mie Dan Petrescu, ca Onofras joaca in spatele varfului, iar Brandan joaca bine pe postul de fundas stanga. Eu l-am rugat din suflet sa joace asa, dar nu m-am bagat peste echipa.

Astea sunt minciuni tiganesti. A spus ca ramanem seniori, dar nu e asa. Nu-l sunam la doua noaptea, asa cum zice. L-am sunat doar atunci cand am vrut sa-l rog sa-l bage pe Brandan in stanga, eram la nunta, dar nu mi-a raspuns. Macar de ar fi fost asa, dar nu este asa. Ilie este cea mai 'nuca tare', doar peste el nu m-am bagat. E un mincinos", a declarat Gigi Becali la GSpTV.

Declaratia care l-a scos din minti pe Becali a fost una deloc belicoasa, Ilie Dumitrescu dezvaluind de fapt acelasi lucru pe care l-au spus mai toti fostii antrenori ai Stelei - latifundiarului ii place sa se joace de-a antrenorul si intervine uneori brutal in alcatuirea primului "11".

"Gigi mi-a zis ca s-a bagat peste toti antrenorii, in afara de Piturca si de mine. M-a sunat si mi-a cerut sa il bag pe Brandan mijlocas stanga. Eu i-am spus ca nu il vad jucand pe acel post. Gigi s-a suparat, mi-a zis ca nu o sa ma mai roage niciodata nimic si mi-a inchis telefonul. Au fost momente cand Gigi ma suna si la 2 noaptea si ii raspundeam. M-a rugat din suflet sa ii fac o favoare cu Brandan. L-am intrebat cum si-a dat seama ca Brandan e util echipei mijlocas stanga in conditiile in care Tanase daduse un randament extraordinar", a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Becali umilit Ilie Dumitrescu, #Ilie Dumitrescu minciuni tiganesti, #Becali umileste foste glorii Steaua , #Ilie Dumitrescu