Avocat: Becali trebuie operat. Vrea la clinica din Viena unde s-a operat Basescu

Marti, 18 Februarie 2014, ora 18:38
3333 citiri
Avocat: Becali trebuie operat. Vrea la clinica din Viena unde s-a operat Basescu

Experiza facuta de Serviciul de Medicina Legala (SML) Constanta a aratat ca Gigi Becali trebuie sa fie supus unei interventii chirurgicale, altfel viata ii va fi pusa in pericol, acesta dorind sa se opereze la o clinica din Viena, a declarat, marti, avocatul Daniel Ionascu.

"George Becali nu poate continua detentia daca nu se opereaza. Chiar daca este incarcerat, el poate alege locul in care sa fie operat. Noile coduri apara mai mult integritatea persoanei", a spus Daniel Ionascu, unul dintre avocatii finantatorului FC Steaua.

Avocatul a precizat ca Becali ar vrea sa se opereze la aceeasi clinica din Viena la care a fost operat si presedintele Traian Basescu, de hernie de disc, avand in vedere "probitatea cadrelor medicale".

Gigi Becali, dus la spital - spune ca bolile lui nu pot fi tratate in inchisoare

"Potrivit ultimelor discutii, dumnealui ar vrea sa efectueze interventia chirurgicala la clinica la care s-a operat si domnul Traian Basescu, in Viena. In plus, la aceasta ora nu mai exista interdictie de a parasi tara sau localitatea, exista control judiciar, motiv pentru care el poate merge in strainatate sa se opereze", a mai spus avocatul.

Tribunalul Constanta va lua miercuri in discutie cererea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei din motive medicale. Instanta a dispus in 11 ianuarie sa fie facuta o expertiza medico-legala, precum si un examen neuro-chirurgical, de catre Serviciul de Medicina Legala Constanta.

"Experiza arata ca, indubitabil, George Becali trebuie sa se opereze. Nu cred ca instanta va dispune in alt sens decat acela al admiterii cererii noastre. Conform expertizei, se impune operatia, intrucat el sufera de hernie de disc cervicala", a mai spus avocatul.

Becali, dus la Spitalul Militar din Constanta - eliberarea temporara e in mana medicilor

Seful Serviciului de Medicina Legala Constanta, Mihai Onciu, a confirmat ca raportul medical in cazul lui George Becali a fost finalizat, fiind trimis la instanta pentru a fi folosit la termenul de miercuri.

Raportul a fost trimis

"Raportul a fost definitivat inca de vineri, iar acum se afla in instanta. Nu va pot spune ce contine. Asta veti afla maine (miercuri - n.red.) in instanta ", a spus Mihai Onciu.

In 30 decembrie 2013, Gigi Becali a formulat o cerere intrerupere a executarii pedepsei, din motive medicale, acuzand o afectiune veche la coloana, care nu a mai fost tratata in perioada incarcerarii.

La ultimul termen, din 29 ianuarie, Gigi Becali a venit la instanta cu guler cervical si a sustiut ca nu mai poate suporta durerile, medicamentele fiind fara efect.

Gigi Becali are hernie de disc. Ar putea fi eliberat pentru a se trata

Gigi Becali a fost transferat, in 9 ianuarie, de la Penitenciarul Poarta Alba la Spitalul Penitenciar Poarta Alba, pentru a fi supus unor investigatii medicale dupa ce a acuzat dureri de spate. El a revenit in penitenciar dupa sase zile.

Avocatul Bogdan Vlad declara ca Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala, de catre medicii Spitalului Penitenciar Poarta Alba.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....