Gigi Becali primeste o lovitura dura: A pierdut un drept de mare pret

Marti, 03 Iunie 2014, ora 20:31
7861 citiri
Gigi Becali primeste o lovitura dura: A pierdut un drept de mare pret

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) l-a sanctionat pe Gigi Becali pentru modul in care s-a comportat pe 12 mai, cand a fost eliberat pentru 24 de ore.

Astfel, el nu va mai avea voie sa iasa din Penitenciarul Poarta Alba pentru a merge la munca la Academia de fotbal Gheorghe Hagi pana in luna septembrie, informeaza B1 TV.

Masura a fost luata dupa ce latifundiarul din Pipera a incalcat instructiunile primite inainte de iesirea in permisie si, in loc sa dea dovada de un comportament discret, a facut declaratii presei si s-a plimbat cu masina prin oras urmarit de jurnalisti.

Gigi Becali, eliberat din inchisoare: A mers la familia sa

In luna aprilie, comisia de specialitate a Penitenciarului Poarta Alba i-a acordat omului de afaceri o permisie de 24 de ore pentru buna purtare, participare la activitati pe perioada detentiei si respectarea regulamentului regimului inchisorii.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, in luna mai a anului 2013, la 3 ani si jumatate de inchisoare in dosarului schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale.

Ulterior, a primit un spor de pedeapsa de 6 luni, ca urmare a altor doua condamnari. Este vorba despre sentintele din dosarul "Valiza" si cel in care este acuzat ca ar fi sechestrat niste persoane care i-au furat masina.

Potrivit legii, 4 zile de munca se considera 5 executate daca este vorba de munca platita. In cazul muncii neplatite, 3 zile de munca sunt considerate 4 zile executate. Becali era platit pentru munca prestata la Academia de fotbal Gheorghe Hagi.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Gigi Becali inchisoare sanctiune, #Gigi Becali sanctiune permisie comportament, #Gigi Becali interzis drept munca , #inchisoare
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Jiji_Oaie, mitocan, ocnash, cioban,
Poza curechila
curechila
rank 5
As spune mai degraba ca l-a CiSTiGAT !