Gigi Becali, primul interviu din inchisoare - Apel catre Basescu si Ponta: Va rog cu smerenie si dragoste

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 22:58
10535 citiri
Gigi Becali, primul interviu din inchisoare - Apel catre Basescu si Ponta: Va rog cu smerenie si dragoste

Omul de afaceri Gigi Becali i s-a adresat presedintelui Traian Basescu din inchisoare, cerandu-i sa citeasca legea privind drepturile detinutilor care executa pedepse in regim deschis sau sa puna un consilier sa o faca.

Latifundiarul din Pipera si-a prezentat scuzele, intr-un interviu telefonic acordat televiziunii Romania TV, pentru tonul ridicat pe care vorbeste, spunand ca este "vocea durerii" unui barbat care nu si-a mai vazut familia.

Gigi Becali, dus la spital - spune ca bolile lui nu pot fi tratate in inchisoare

"Ii spun domnului presedinte: domnule presedinte, jumatate din pedeapsa am executat-o! Nu cred eu ca dvs credeti ca eu sunt sechestrator cum ati vazut la televizor. Gratierea a cerut-o familia mea, acum o cer si eu verbal", a fost mesajul prin care Gigi Becali i-a cerut liderului de la Cotroceni sa-l gratieze.

De asemenea, finantatorul clubului de fotbal Steaua a spus ca nu este drept ca un barbat sa fie tinut departe de dormitorul nevestei sale timp de 11 luni si sa nu-si poata vedea mama de 84 de ani in sufrageria casei sau fiicele in bucataria de la domiciliu.

De ce nu e lasat Gigi Becali sa se opereze in strainatate: Vezi motivarea magistratilor

Mai mult, facand referire la dosarul de privare de libertate deschis pe numele sau, omul de afaceri i-a transmis presedintelui ca el "nu este un sechestrator de oameni cum a vazut la televizor" si ca doar si-a recuperat masina.

Becali crede ca nu e normal ca el sa se afle dupa gratii

De asemenea, latifundiarul a spus ca nici nu a dat spaga in dosarul Valiza, ci doar o recompensa si a adaugat ca nu este corect ca el sa ramana in inchisoare pentru dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, in vreme ca ceilalti inculpati au fost deja eliberati.

Gigi Becali, dus de urgenta la spital: Este a doua oara in mai putin de o saptamana

"Cu smerenie, cu dragoste si cu respect, pentru ca mereu sunt atent la declaratiile domnului presedinte Traian Basescu, asa cum domnia sa a spus aseara in interviu ca daca jurnalistii au un minim respect pentru statul de drept sa citeasca legea gratierii.

Asa il rog si eu, cu mare stima si cu mare respect, din inima il rog, sa puna un consilier sa deschida si sa citeasca legea executarii pedepsei la regimul deschis, la recompense, si sa vada ca eu aveam dreptul la 30 de zile in sanul familiei. Nu mi s-a dat o zi", si-a continuat Becali mesajul catre Traian Basescu.

Aceeasi rugaminte a avut fostul europarlamentar si pentru premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

De asemenea, Becali a spus ca, daca presedintele il va primi intr-o audienta, "ii va spune tot ce se intampla in puscariile din Romania". "Cum a zis Pilat din Pont, ce am spus am spus si ce am spus voi face", a adaugat Becali.

Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen (Video)

Gigi Becali executa o pedeapsa in regim deschis la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta inca din luna iunie 2013, atunci cand s-a dat sentinta definitiva in dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gigi Becali gratiere Traian Basescu, #Gigi Becali interviu inchisoare, #Gigi Becali puscarie eliberare Basescu , #inchisoare
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Zice o vorba ca sa te fereasca Dzeu de omul iunei singure carti !