Gigi Becali ramane in inchisoare (Video)

Miercuri, 14 August 2013, ora 18:19
4156 citiri
Gigi Becali ramane in inchisoare (Video)

Gigi Becali ramane in inchisoare, dupa ce magistratii Curtii de Apel au respins cererea avocatilor de a-l elibera din inchisoare, macar pentru trei luni, pentru a-si pune la punct afacerile.

Procesul s-a incheiat in jurul orei 13:00, magistratii ramanand in pronuntare pana in jurul orei 18.10, cand au anuntat verdictul.

Judecatorii au considerat ca Becali isi poate delega oameni care sa se ocupe de afacerile sale, anunta Romania TV.

"El a dat un mandat pentru afacerile sale, dar societatile au probleme. Ma indoiesc ca cele trei doamne judecatoare au fost vreodata la un meci de fotbal, pentru ca altfel nu ar fi decis cu atata usurinta", a comentat Paula Iacob, unul dintre avocatii finantatorului echipei Steaua.

La randul sau, Catalin Dancu, fost avocat al lui Becali, a declarat pentru B1 TV ca decizia magistratilor este una previzibila. "Este pentru mine o solutie previzibila, nu ma asteptam la o alta situatie, chestiunile economice si financiare de care se vorbeste nu sunt conditii acceptabile in practica penala din Romania in legatura cu cererea de executare a pedepsei", a precizat avocatul.

"Am ajuns bataia de joc a Romaniei si nu-mi vine sa cred ca in tara mea mi se intampla asa ceva!", a spus Becali, la auzul ca si a cincea cerere de eliberare i se refuza, potrivit Fanatik.

Becali, dupa anuntarea sentintei: Am ajuns bataia de joc a Romaniei

Gigi Becali a fost adus miercuri dimineata de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea recursului la cererea de eliberare pentru trei luni, respinsa anterior de magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Becali, judecatorilor: Luati o hotarare sfanta daca imi dati drumul

Becali nu a venit cu mana goala, ci cu doua plase cu scrisori de la oameni care-l sustin, precum si cu un discurs din care nu a lipsit invocarea divinitatii.

Finantatorul Stelei a vrut sa citeasca fragmente din cele 3.000 de scrisori din pungile de plastic, dar magistratii nu l-au lasat.

La Curtea de Apel Bucuresti au venit Virgil Becali, Laurentiu Reghecampf, Ionut Lutu, Meme Stoica, precum si fotbalisti de la Steaua, clubul de fotbal finantat de Gigi Becali.

Initial, decizia trebuia pronuntata in data de 31 iulie, insa atunci avocatii au cerut magistratilor de la Curtea de Apel amanarea pe motiv ca nu au apucat sa stranga la dosar toate documentele care sa justifice eliberarea clientului lor.

O noua incercare a lui Gigi Becali de a iesi din inchisoare (Video)

Avocatul Pavel Abraham a cerut judecatorilor mai mult timp pentru studierea dosarului si pentru pregatirea unei aparari mai bune, invocand ca trebuie sa stranga documente doveditoare de la cele zece firme pe care omul de afaceri le administreaza.

George Becali a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata in dosarul "Valiza", el avand la activ alte doua condamnari de doi ani, respectiv trei ani, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN si dosarul privind sechestrarea de persoane.

Ulterior, Becali a cerut Tribunalului Bucuresti contopirea pedepselor, iar instanta a fost de acord. Totodata, judecatorii au adaugat un spor de pedeapsa de sase luni, astfel ca Becali are de executat trei ani si sase luni de detentie.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Becali decizie recurs eliberare, #Gigi Becali proces incheiat, #Gigi Becali instanta pronuntare , #inchisoare