Becali: Consilierii mei scriu pe glob... pe blog

Joi, 09 Octombrie 2008, ora 17:37
6133 citiri
Becali: Consilierii mei scriu pe glob... pe blog

La cateva ore dupa ce a fost lansat pe Internet blogul lui Gigi Becali, presedintele PNG a recunoscut public ca nu el este autorul textelor publicate ci consilierii sai.

"Consilierii mei scriu pe blog" pentru ca "Becali nu are timp de globuri...bloguri", a declarat Becali in direct la Realitatea TV, precizand si ca tot consilierii au fost cei care i-au propus inedita modalitate de comunicare cu electoratul, in care recunoaste ca nu crede cu adevarat.

"Nu prea ma intereseaza pe mine modalitatea asta de a colabora", a spus Gigi Becali, explicand si motivul retinerii sale. "Dracul isi baga coada si atuncea, in loc sa educe tineretul sau pe cei maturi, aceste modalitati de comunicare pot sa strice", considera liderul PNG.

Foarte sincer, acesta a marturisit ca nici macar nu se uita pe Internet. "Eu nu vreau sa ma uit ca daca as vrea, s-ar putea sa imi placa", a mai declarat Becali, precizand foarte clar ca "nu pot sa ma uit la femei goale, ca nu stiu sa apas pe butoane".

Desi recunoaste ca si-a dezamagit fanii care s-au bucurat de lansarea blogului crezand ca vor comunica in acest mod direct cu el, Becali este multumit de efectul deja produs. "S-a mai scris in presa, m-ati chemat la emisiune", a recunoscut Becali, care sustine ca nu duce lipsa de popularitate dar asa are posibilitatea sa spuna "niste lucruri in care crede".

"Asa s-a intamplat si cu globul asta... blogul...parca e urat asa, 'blogul asta', nu imi place cum suna", s-a incurcat din nou Becali, care a fost insa foarte sigur in privinta fotografiilor care vor aparea pe blog si care nu vor fi din copilarie sau tinerete, ci din perioada actuala. "Oamenii nu il voteaza pe Gigi Becali care pastea oile, ci pe cel care va schimba Romania", a replicat acesta la intrebarile jurnalistilor care se refereau la imaginile postate de Elena Udrea pe noul sau blog, lansat tot joi.

Cel mai bogat om al tarii a tinut sa sublinieze si ca textul despre Dan Voiculescu a aparut pe blog fara stirea lui. "Eu m-am si impacat cu Dan Voiculescu. Nu sunt nici prieten si nici dusman vreau sa fiu, ca nu am nimic de castigat. Decat sa fiu dusman cu Vantu, mai bine sa fiu prieten. Uite ma chemati la Realitatea", a mai spus Becali atingand inca o culme a sinceritatii.

El a explicat ca ideea impacarii i-a fost indusa de mama sa care ii reprosa mereu certurile pe care le avea cu persoanele publice.

De ce a adoptat aceasta atitudine pacifista? "Mai sunt doua luni si trag linie. Si vom vedea ce se intampla cu PNG. Daca ma retrag din politica, mai bine sa fiu prieten cu ei. Fac pace si cu asta basta!", a anuntat Gigi Becali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#Gigi Becali, #blog, #glob, #Dan Voiculescu , #PNG