Becali dezminte categoric: PRM si PNG nu fuzioneaza

Duminica, 17 Mai 2009, ora 22:02
2364 citiri
Becali dezminte categoric: PRM si PNG nu fuzioneaza

Fostul lider PNG a dezmintit categoric zvonurile potrivit carora, partidul pe care l-a creat si PRM ar fi fuzionat sau urmeaza sa fuzioneze.

Gigi Becali a declarat ca PNG va semna un protocol de sustinere a PRM la europarlamentare, iar o posibila fuziune va fi conditionata de scorul pe care il va obtine partidul lui Vadim Tudor, pe lista caruia, de fapt si candideaza.

"As putea sa fortez o fuziune, dar PNG are 1500 de alesi locali in toata tara, iar eu nu pot vorbi in numele lor, va trebui sa facem un congres si sa aflam parerile oamenilor.

Daca rezultatul la europarlamentrare, care va fi obtinut de PRM, va fi unul bun, iar fuziunea cu noi va revitaliza PRM pentru a accede in parlamentul Romanie la urmatoarele alegeri, atunci fuziunea va fi absolut necesara.

Pana atunci, insa nu se pune o astfel de problema deoarece si PRM si PNG sunt sub 50 %", a declarat Gigi Gecali, potrivit AmosNews.

Pe de alta parte, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost de parere ca daca cele doua formatiuni ar fi fuzionat sapamana viitoare, atunci electoratul lor, ar fi perceput un singur partid, ci nu doua care au deja doua locomotive, pe el si pe Gigi Becali.

Vadim a mai spus ca fuziunea ar fi reunit electoratul PRM si electoratul PNG intr-un singur electorat mai mare si mai puternmic. Cele doua declaratii contradictorii vin pe fondul unor afirmatii facute de fostul deputat PRM de Calaras, Dan Zamfirescu.

Zamfirescu, singurul profet al fuziunii?

Acesta candideaza pe loc neeligibil pentru parlamentul european din partea PRM Arges si a spus vineri la Pitesti ca stie exact faptul ca protocolul de fuziune dintre cele doua formatiuni este deja gata.

Aceasta "petarda" a fost aruncata de Zamfirescu in cadrul unei conferinte de presa comune a filialelor Arges ale PRM si PNG si a avut "darul " de a-i scandaliza pe PNG-isti.

Culmea, acelasi Zamfirescu ar fi interzis ca astazi membrii PNG sa vina cu steagurile verzi ale partidului si cu alte semne electorale ale PNG sub pretextul ca acestia trebuie sa poarte insemnele PRM ca sa se creeze senzatia ca Vadim si Becali au fost astepati de un singur partid: PRM.

Trebuie amintit faptul ca fostul deputat de Calaras care incearca sa se impuna in PRM Arges este fostul ofiter de securitate si ulterior dupa 1990, ofiter SRI care s-a pensionat in urma cu cativa ani.

Dupa cum se stie oamenii care au lucrat in structurile de informatii se pensioneaza doar teoretic pentru ca de fapt ei raman activi pana la sfarsitul vietii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#fuziune PNG PRM, #infirmat Gigi Becali, #deputat Dan Zamfirescu , #PNG