Becali: Prostii se uita la Diaconescu si voteaza PP-DD

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 20:24
3955 citiri
Becali: Prostii se uita la Diaconescu si voteaza PP-DD
Foto: Ghimpele

Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca nu poate asculta tot ceea ce spune Dan Diaconescu si a afirmat ca doar prostii il urmareasc pe patronul OTV si voteaza PP-DD.

"Eu nu ma mai uit la el. Sunt idiot, mai ascult ce zice Dan...? Prostii se uita la el. Nu-l mai bagati in seama daca face propaganda ordinara! Cei 10% care voteaza PPDD si se uita la el sunt prosti, sunt vai de mama lor, care nu stiu de capul lor, habar n-au", a spus Becali, la Romania TV.

Europarlamentarul a adaugat ca DD face circ cu presa si ca minte foarte mult, dar ca aceste lucruri nu-i vor aduce capital electoral.

"Dan Diaconescu face circ cu voi si crede ca va castiga electoral. N-o sa castige prea mult electoral. Dan Diaconescu este baiat destept si ar fi un bun manager. El minte foarte mult si nu cred ca are nevoie, dar la ora asta risca... tot circul asta.

Eu unul, care il iubeam pe Dan Diaconescu, cand il vad acum, dau pe alt program. Jur! Nu mai vreau sa vad circul asta, batjocura pe care o face. (...) Ma deranjeaza circul asta pe care il face in Romania", a incheiat Gigi Becali.

Dan Diaconescu a afirmat anterior ca premierul Victor Ponta minte ca Pinocchio si ca inca nu a aflat daca sforile sunt trase de presedintele Traian Basescu, din postura lui Gepeto.

Diaconescu, despre Pinocchio: N-am aflat inca daca Basescu este Gepeto

Atacurile politice ale lui Dan Diaconescu nu s-au oprit aici, adaugand ca guvernarea USL este o teapa pentru Romania si ca va castiga 100% procesul pe care l-a initiat impotriva Cabinetului Ponta.

#Becali Diaconescu PPDD electorat, #Becali Diaconescu Oltchim PPDD, #Becali Diaconescu privatizare Oltchim , #PNG