Becali s-a aliat cu Vadim pentru locale: Il admir cum se razboieste!

Vineri, 16 Martie 2012, ora 15:19
3482 citiri
Becali s-a aliat cu Vadim pentru locale: Il admir cum se razboieste!
Foto: Realitatea TV

Presedintele Partidului Noua Generatie, Gigi Becali, a anuntat, vineri, ca partidul sau s-a aliat cu cel al "fratelui mai mare" Corneliu Vadim Tudor, Partidul Romania Mare.

"Aceasta alianta este ceea ce eu as fi dorit sa-i raspund fratelui Vadim la propunerea pe care mi-a facut-o: alianta PNG-PRM", a declarat Gigi Becali.

El a spus ca a hotarat acest lucru la Consiliul National al partidului, dupa ce s-a consultat cu oamenii care au muncit alaturi de el timp de ani de zile.

"Nu puteam sa iau hotararea singur. I-am intrebat 'PRM?'. Au zis 'PRM'", a precizat presedintele PNG, dezvaluind ca alianta PRM-PNG va avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, stabilit de Corneliu Vadim Tudor.

"El va hotari totul in alianta, eu nu sunt un subaltern. Raman la ordinele lui ca la un frate mai mare. A fost langa mine la momentele grele, pentru care sunt recunoscator. Il admir cum se razboieste", a continuat liderul PNG.

Acesta a spus ca PRM este "un partid de 7-8%", iar PNG este "un partid de 2-3%".

"Este logic si drept ca el sa aiba primul si ultimul cuvant. Domnul Vadim este un om cu care nu poti sa te contrazici. Il las sa faca ce vrea", a completat Becali, afirmand ca Vadim a stabilit atat candidatul la Primaria Capitalei, cat si pe cel la presedintie.

Nu s-a putut cu PDL, se poate cu PRM

Gigi Becali a mentionat ca nu s-a putut realiza o alianta cu PDL, adaugand ca o admira pe Elena Udrea.

"Sa ma inteleaga doamna Udrea, pe care o admir ca politican, ca om si ca femeie, are un caracter frumos. Am cunoscut-o pe Udrea si stiu ce fel de om este, dar trebuie sa inteleaga ca nu pot lasa un partid in aer si nu pot dizolva un partid doar de dragul de a o sustine pe ea si PDL la Primaria Bucuresti.

Nu sunt ipocrit, asteaptam rapasuns de la PDL. Dar ei erau la sapte capete, asa ca stati voi sa va dizolvati, nu sa se dizolve PNG", a explicat presedintele PNG, cu trimitere la posibila implicare a partidului sau in Miscarea Populara.

Referindu-se la declaratiile europarlamentarului PDL Cristian Preda, care a afirmat ca PNG nu va face parte din Miscarea Populara, Becali a spus despre acesta ca este "un taran de doi lei, nici macar nu este un intelectual", subliniind ca "daca ma iau cu el, il fac si la cultura".

Totodata, el a tinut sa-i multumeasca lui Corneliu Vadim Tudor, fara de care spune ca ar fi fost condamnat la inchisoare sau ar fi fost inca inchis, in prezent.

Cum va arata Guvernul Romaniei: Ponta, Antonescu si Ungureanu - ministri

Gigi Becali a trasat si organigrama viitorului Guvern al Romaniei, pe care spune ca il va influenta aceasta alianta.

Astfel, presedintle PNG a declarat ca el va fi prim-ministrul tarii, Vadim Tudor va fi presedintele Romaniei, in timp ce Victor Ponta va primi Ministerul Justitiei.

Lui Crin Antonescu i s-a atribuit Ministerul Culturii sau cel al Educatiei, in timp ce Mihai Razvan Ungureanu este vazut perfect pentru Ministerul Afacerilor Externe.

Nu in ultimul rand, Becali a tinut sa lamureasca faptul ca nu este interesat de Primaria Capitalei, pentru ca vrea sa mearga "in sus, nu in jos", si ca functia de primar general al Bucurestiului nu este mai mult decat cea de europarlamentar.

La randul sau, Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca a raspuns "camaradului de arme, hartuit de mafie de cand s-a nascut si pana azi".

"M-a sunat fratele meu mai tanar, Gigi Becali, sa mergem impreuna la alegeri. L-am intrebat daca doar locale si a zis ca la toate tipurile de alegeri din acest an electoral. Asa lucreaza Dumnezeu, altfel decat gandeste natura umana.

Vom discuta detalii, vom forma doua echipe de lucru pentru negocieri. N-avem alt interes decat cel national", a mentionat presedintele PRM.

Acesta s-a plans de lipsa unui pasaj subteran la Piata Presei, din Bucuresti, intarind ca "numai niste oameni gospodari si realisti pot gestiona aceste aspecte".

Totodata, el a condamnat faptul ca "este inadimisibil ca in 2012 sa se minta ca la balamuc, cum s-a mintit in 2000 cand mi s-au furat mie voturile", referitor la faptul ca PRM ar vea doar 4% in sondaje, iar PNG - 3%.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#alianta PRM PNG, #Gigi Becali alianta Corneliu Vadim Tudor, #Becali alianta Vadim alegeri locale, #Becali PDL , #PNG