Gigi Becali vrea toti intelectualii in PNG

Joi, 15 Mai 2008, ora 09:00
3836 citiri
Gigi Becali vrea toti intelectualii in PNG

Se pare ca Gigi Becali este in cautare de candidati la Presedintia Romaniei. Prezent in emisiunea "Nasul" a lui Radu Moraru, liderul PNG a declarat ca i-a propus cunoscutului jurnalist Emil Hurezeanu sa preia conducerea partidului, iar anul viitor sa candideze pentru postul de presedinte al Romaniei.

"Dintre toti analistii politici, eu il apreciez cel mai mult pe domnul Hurezeanu. I-am propus sa preia partidul, sa fie el presedinte, iar in 2009 sa candideze la presedintie. Domnul Hurezeanu mi-a spus ca nu vrea sa se mai bage in politica. Pe Hurezeanu il admir tot timpul la emisiuni, nu are rautati, are logica", a declarat Becali pentru cotidianul.ro.

Latifundiarul din Pipera a continuat apoi cu un alt nume sonor pe care si l-ar fi dorit in partid, eventual candidat la presedintie: Cristian Tudor Popescu. "Tudor Popescu are si talent, are si calitati de conducator. E manager bun, nu degeaba l-au urmat 80 de oameni cand a plecat de la Adevarul", a declarat latifundiarul din Pipera.

Hurezeanu nu a fost singura personalitate pe care Becali a declarat ca si-ar dori-o aproape: actorul Dan Puric, filozofii Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu si jurnalistul Stelian Tanase sunt si ei pe lista. Puric este de altfel un nume vehiculat de ceva vreme in partid, un numitor comun intre Puric si liderul PNG fiind discursul crestin-ortodox practicat de acestia.

"Vreau toti intelectualii. Il vreau si pe Patapievici. Imi place si el. Doar pe Dinescu nu il vreau. Dinescu e hahalera. Eu finantez partidul cu 20-30 de milioane de euro pe an, nu mai candidez la nici o functie, raman doar presedinte executiv", a spus acesta.

Editorialistul ziarului "Gandul", Cristian Tudor Popescu, a confirmat discutiile cu Gigi Becali. "Domnul Becali mi-a propus in urma cu mai multi ani sa facem un partid al intelectualilor cu Liiceanu, Plesu si Hurezeanu. Am refuzat atunci propunerea. Ulterior mi-a propus sa fiu si candidat la presedintie si l-am refuzat din nou. Nu voi avea niciodata o astfel de legatura cu politica", a precizat Tudor Popescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Moment istoric în sportul de la noi. A apărut TAS-ul de România, cu un președinte și 6 arbitri
Moment istoric în sportul de la noi. A apărut TAS-ul de România, cu un președinte și 6 arbitri
Preşedintele Tribunalului Român de Arbitraj Sportiv (TRAS), Cristian Jura, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă în cadrul căreia a fost lansat organismul de judecată, că...
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
CTP vorbește despre cancer: ”Moștenire lăsată de înaintezâmbitorul lui Cîrstoiu, Ion Iliescu”
În stilul caracteristic, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a avut o postare pe rețelele sociale în care amintește de medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria...
#Becali, #presedinte, #Cristian Tudor Popescu, #Hurezeanu , #PNG