Iasi: Un nepot si un var al lui Gigi Becali, printre candidatii PNG

Luni, 20 Octombrie 2008, ora 16:55
3846 citiri
Iasi: Un nepot si un var al lui Gigi Becali, printre candidatii PNG
Arhiva

Un nepot si un var al lui Gigi Becali vor candida la Camera Deputatilor din partea PNG Iasi, in timp ce restul locurilor de pe lista sunt ocupate, aproape in totalitate, de directori si manageri de firme, dar si de un fost lider al galeriei Politehnicii Iasi.

"E pentru prima data cand sunt implicat direct intr-o campanie electorala. Am intrat pe ultima suta de metri in competitie alaturi de unchiul meu", a declarat Cristi Becali, nepotul patronului echipei Steaua, citat de Newsin.

"Nu stiu cati bani voi investi, voi investi atat cat trebuie. Stiti cum e, trebuie sa razbim in politica asa cum am razbit si in familie", a mai spus acesta.

Nepotul lui Becali va candida in colegiul cinci, in zona orasului Pascani, contracandidatii sai fiind inginerul constructor Valerica Andronache (PD-L), omul de afaceri Vasile Gaboran si fostul primar al Pascaniului Neculai Ratoi (PSD).

In schimb, varul lui Gigi Becali, Gheorghe Becali si-a depus candidatura in colegiul sase, situat in nordul judetului Iasi, unde va concura cu omul de afaceri Gheorghe Cretu (PD-L), directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Eugen Ticau (PNL) si actualul deputat Anghel Stanciu (PSD).

Printre candidatii PNG Iasi se mai afla directorul general al Avicola SA Iasi, Corneliu Rosu, patronul echipei de baschet masculin Poli Millenium Center, Sorin Balanescu, un fost presedinte al clubului Politehnica Iasi, Vasile Drutca, un fost deputat PDSR in legislatura 1992-1996, Valentin Soroceanu si un fost primar comunal din judetul Iasi, Mihai Plumbu. De asemenea, pe lista se mai afla si un fost lider al galeriei Politehnicii Iasi, Catalin Anechitoaiei.

Pe lista PNG Iasi figureaza 11 ieseni, trei bucuresteni, doi nemteni si un doljean.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Figuri din lumea interlopă la priveghiul lui Costel Corduneanu, ”Stăpânul Moldovei”. Pe cine a trimis Vasluiul VIDEO
Figuri din lumea interlopă la priveghiul lui Costel Corduneanu, ”Stăpânul Moldovei”. Pe cine a trimis Vasluiul VIDEO
Lumea interlopă din județul Vaslui și-a trimis reprezentanții la priveghiul celui considerat cel mai temut interlop din România, Costel Corduneanu. Printre aceștia, Ionuț Moșailov, un...
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
#Gigi Becali, #Cristi Becali, #Gheorghe Becali, #candidatura, #PNG, #Iasi , #PNG