Cand Becali va conduce PNL (Opinii)

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 12:21
7014 citiri
Cand Becali va conduce PNL (Opinii)
Foto: B1TV

...iar Crin Antonescu va fi exclus din partid de catre fostul oier, femeile se vor ascunde din fata barbatului si nu vor ridica ochii din pamant. Cand Gigi va fi ramas singura voce in partid, membri vor fi doar eunuci dispusi sa inghita orice gogoasa emisa cu fala de masculul alfa din fruntea celor odata numiti liberali.

Izgoniti de paranoia in faza galopanta a liderului Crin, cu ajutorul si contributia harnica si tampa a celui mai tarziu exemplar desprins din maimuta, liderii care inca mai indraznesc sa nu il placa pe Antonescu vor umple cimitirele inutile ale politicii de dreapta.

Pentru ca peste lesurile lor se va ridica triumfator maretul Becali, excluderile care se pregatesc in aceste zile in PNL par cel mai nevinovat lucru care se putea intampla intr-un partid in care unii nu mai stiu ce sa faca de bine ce le este. Poate asta trebuie sa fie si explicatia pentru care Crin Antonescu inca il mai tine pe Gigi Becali in PNL, dar nu se gandeste prea mult cand anunta excluderi si decapitari din fruntea partidului.

Dupa ultimele declaratii si atacuri ale patronului Stelei la adresa mai multor reporteri, dar mai ales la adresa femeii in sine, fiecare zi care il gaseste pe Gigi in partid e o rusine istorica.

Stiinta ne spune, daca avem curiozitatea si rabdarea sa o ascultam, cum s-a desprins omul modern din maimuta, de ce a coborat din copaci si cand a plecat din Africa sa stapaneasca Pamantul. Doar Biserica Ortodoxa si Gigi Becali ar fi in stare, la auzul acestor idei, sa taie limba celui care le enunta si sa o manance de furie.

Dar mai rau chiar si decat BOR - care le ordona romanilor sa se incinereze in casa, cu usa ferecata bine - Gigi Becali nu vrea sa auda gura de femeie adresandu-i-se. Altfel, daca una indrazneste fie si doar sa il intrebe ceva, el se simte obligat de traditie si educatie ca trebuie sa o invate minte si-i va turna toata mizeria de care e omul in stare.

Asa a procedat recent parlamentarul liberal, in mod repetat, cu o angajata a Realitatii Tv, dar tot astfel s-a comportat Becali si cu zeci si zeci de alte reporterite, reporteri si cu oricine in general nu-i arata respectul maxim pe care isi imagineaza ca il merita in fiecare secunda a vietii sale.

Mi-e jena si mi-e rusine sa reiau aberatiile lui Becali aici, dar am incredere ca, la cat de mult au fost difuzate, toata lumea a apucat sa auda gandirea lui Gigi Becali manifestandu-se in toata splendoarea ei medievala.

Evident ca domnul Chiliman si-a cautat-o cu lumanarea si numai cat nu i-a dat foc la casa lui Crin Antonescu, doar-doar va fi exclus mai repede si cu mai mult scandal din partid. Normal ca lui Ludovic Orban ii convine sa il atace regulat pe Antonescu, pentru ca asa se credibilizeaza si castiga sigur in popularitate.

Cat despre Chereches de la Baia Mare, e trist ca acelasi Antonescu nu l-a exclus cand trebuia si avea toate motivele morale si legale - in momentul in care primarul din Baia Mare ridica ziduri in oras pentru a izola tiganii si facea declaratii de rasiste de inspiratie nazista.

Atunci Crin Antonescu insa nu a vazut niciun motiv sa il excluda pe primarul xenofob, pentru ca ii aducea voturi si pentru ca il adora in liniste. Cand la alegeri nu a mai vrut sa inghita tot ce venea de la Bucuresti, a fost sanctionat.

Pasul pe care Crin Antonescu il mai are de facut pentru a ne convinge de infratirea intru spirit si idei cu Gigi Becali este sa il dea afara si pe Calin Popescu Tariceanu, in cazul in care pe fostul premier il vor lasa nervii si va pune partidul sa aleaga intre el si parlamentarul cu apucaturi de oier si gandire de barbar din stepele preistorice.

Astfel, in sfarsit, revolutia bunului simt va fi desavarsita.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Becali jigniri jurnaliste Realitatea, #Becali comisia juridica legi, #Becali Antonescu PNL , #PNL