Antrenorul Stelei nesocoteste ordinele lui Becali

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 24 Iulie 2012, ora 22:20
4114 citiri
Antrenorul Stelei nesocoteste ordinele lui Becali

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, nesocoteste ordinele patronului Gigi Becali.

Latifundiarul a iesit in presa dupa meciul cu cei de la Concordia Chiajna si a atacat dur trei jucatori, pe care a anuntat ca nu-i mai vrea in echipa Stelei.

Reghecampf insa nu asculta de seful sau si sustine ca "renegatii" Florin Costea, Adi Rocha si Andrei Dumitras vor juca in continuare.

Tehnicianul a inceput analiza intalnirii de luni seara laudandu-si elevii pentru jocul practicat.

"Sunt anumite lucruri care m-au nemultumit, mai ales de faptul ca nu am marcat mai mult. Am avut foarte multe ocazii. Cand ratezi din cinci metri si o dai in bara... de acolo e mai greu sa nimeresti bara decat sa dai gol. Jucatorii au incercat sa faca ce le-am cerut, am castigat meciul. In mare, sunt multumit.

Eu am spus ca imi doresc sa nu primim gol. Stiu ce calitate au jucatorii mei, deci nu imi fac probleme ca nu marcam. Eu le cer jucatorilor sa nu primeasca un gol", a spus Reghecampf la DigiSport.

Apoi, i-a analizat pe fotbalistii despre care Becali a anuntat ca nu vor mai juca la Steaua:

Becali da afara doi fotbalisti de la Steaua

Florin Costea

"A fost de datoria mea sa ii dau o sansa lui Florin pentru ca s-a antrenat bine in pregatire, a fost receptiv la ce i-am spus. Acum i-am zis, la analiza, ca a avut o zi mai putin reusita, dar el este pe drumul bun. Deocamdata Rusescu i-a luat fata, a si marcat, a avut o reactie pozitiva. Costea este un baiat inteligent, un jucator de care o sa profitam. Daca intelege ce ii spun o sa aiba sanse sa intre si poate o sa si marcheze. Raul si-a castigat locul, a dat golt, dar depinde de ce se va intampla in aceasta saptamana. vom vedea."

Andrei Dumitras

"Dumitras nu a avut acelasi curaj ca la meciul cu Litex, nu a avut aceeasi atitudine. Dar el este un jucator tanar pe care ne vom baza in viitor. La Dumitras cred ca au fost emotiile debutului in Ghencea, pentru ca valoare are, capacitate de efort are. A fost capitan la Ceahlaul."

Adi Rocha

"Sunt nemultumit de Rocha pentru ca nu profitat de ocaziile pe care le-a avut. Chiar daca ai o zi proasta, trebuie sa alergi, sa ajuti echipa, iar el a fost deficitar. Probabil ca va trebui sa se pregateasca mai mult, o sa isi piarda locul de titular in meciurile urmatoare.

Rocha este un atacant de mare valoare iar eu am facut un pariu cu cineva ca o sa marcheze cel putin 10 goluri in acest tur de campionat. E pariul meu."

Steaua a castigat chinuit meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, din prima etapa a noului sezon al Ligii 1.

Imediat dupa meci, Gigi Becali a anuntat ca se retrage din fotbal daca "ros-albastrii" nu castiga titlul in acest sezon, insa a revenit asupra declaratiei cateva ore mai tarziu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Becali ordine Steaua, #reghecampf antrenor steaua, #Becali Reghecampf Steaua, #Steaua Chiajna rezultat Liga 1 , #Steaua
Comentarii
Poza helios
helios
rank 1
ia auzi gigi oaie,,,,te confrunta ca,,catu asta ,,ce drac e cu tine,