Armata evacueaza Steaua din Ghencea. Becali ameninta ca ruineaza stadionul

Marti, 30 Iunie 2015, ora 10:14
7975 citiri
Armata evacueaza Steaua din Ghencea. Becali ameninta ca ruineaza stadionul
Foto: FC Steaua

Clubul Sportiv al Armatei si Gigi Becali se afla in razboi deschis, iar victima colaterala ar putea fi stadionul din bulevardul Ghencea.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a anuntat ca echipa campioana a fost evacuata din complexul detinut de Ministerul Apararii, desi au existat mai multe runde de negocieri pentru prelungirea contractului de inchiriere a acestuia.

"Cei de la Clubul Sportiv al Armatei ne-au comunicat ca nu sunt de acord ca noi sa continuam sa ne pregatim in Ghencea, asa ca suntem nevoiti sa gasim solutii. Una dintre acestea este Mogosoaia, dar mai este si o alta varianta, pe care sper sa o definitivam in maximum doua zile. Si meciurile le vom juca pe Arena Nationala", a declarat Argaseala la DigiSport.

In cadrul negocierilor, Armata a pus o conditie considerata inacceptabila de Gigi Becali.

"Ne-au solicitat sa renuntam la denumirea de FC Steaua Bucuresti, de la Registrul Comertului, pentru a ni se permite accesul, dar acest lucru este imposbil. Nu putem face asa ceva. Si pentru ca am refuzat, atunci ei au luat decizia asta", a mai spus Argaseala.

In aceste conditii, Becali este decis sa transforme stadionul traditional al Stelei intr-o arena care nu mai poate fi utilizata.

"Ii vom notifica pe cei de la Clubul Sportiv al Armatei ca ne vom retrage toate lucrurile de acolo. Noi nu am vrut sa se ajunga aici, dar daca asa vor, n-avem ce face. Nu stiu daca au bani ca sa le cumpere ei", a incheiat Argaseala.

Echipa lui Becali detine mai multe bunuri la stadionul din Ghencea, cele mai importante fiind instalatia de nocturna, tabela de marcaj multimedia, sistemul de turnicheti, cel de supraveghere video si mai multe dotari de la tribuna oficiala a arenei.

Daca latifundiarul va demonta toate aceste lucruri si le va lua de la stadion, acesta va deveni inutilizabil pentru competitiile oficiale.

Razboiul dintre Armata si Becali a inceput dupa ce clubul patronat de Ministerul Apararii a castigat procesul pentru marca Steaua, devenind unicul proprietar al acestui brand.

Echipa latifundiarului a fost obligata sa isi schimbe sigla si sa renunte la vanzarea produselor care utilizeaza aceasta marca, insa continua sa foloseasca numele Steaua.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua evacuata Ghencea, #Becali stadion Steaua ruinat, #Steaua data afara Ghencea, #Becali Armata razboi Steaua , #Steaua