Basescu l-a dezamagit pe Becali

Duminica, 18 Decembrie 2011, ora 21:35
2050 citiri
Basescu l-a dezamagit pe Becali

Gigi Becali a avut si un motiv de tristete dupa calificarea Stelei in primavara Europa League. Finantatorul Stelei se astepta sa primeasca felicitari din partea lui Traian Basescu, dar presedintele nu l-a contactat.

Nemultumit de faptul ca Basescu l-a uitat dupa calificare Stelei, Becali crede ca presedintele nu mai doreste sa-si faca imagine.

"Ma asteptam ca Basescu sa ne cheme sa ne dea medalii... Asa s-a intamplat ultima data cand ne-am calificat in primavara. Nu stiu ce-o fi cu el, probabil nu mai are nici el chef sa se afiseze atat de mult. Eu inca astept sa ma cheme", a spus Becali.

Un alt motiv de suparare pentru Becali il reprezinta absenta presedintelui de la meciurile Stelei. Basescu a afirmat, in urma cu ceva timp, ca nu vrea sa-si mai asocieze imaginea cu fotbalul, iar Becali e dezamagit.

"Noi tot timpul le-am tinut loja pana in ultima zi, dar n-a vrut sa vina. Si la presedintie am trimis mereu bilete", a mai spus Becali.

Hotarat sa fie recompesant de Traian Basescu, Becali stie ce are de facut pentru a reusi acest lucru. "Trebuie sa ajungem in finala, ne da trei medalii daca facem asta", a incheiat, pe un ton optimist, Becali.

Jucatorii Stelei au fost decorati pentru prima data de Traian Basescu dupa meciul cu Valencia din 2004, cand au reusit sa revina miraculos si sa se califice in urma loviturilor de pedeapsa.

Cel mai celebru episod cu Steaua si Traian Basescu in prim plan a avut loc in 2006 dupa calificarea in semifinalele Cupei UEFA, cand presedintele a chefuit alaturi de jucatori si Gigi Becali la Golden Blitz.

C.M.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Traian Basescu, #Steaua in Liga Europa , #Steaua