Becali a stabilit ierarhia Ligii 1

Sambata, 02 Aprilie 2011, ora 09:18
2068 citiri
Becali a stabilit ierarhia Ligii 1

Gigi Becali debordeaza de optimism dupa ce Otelul Galati a pierdut la Brasov si a stabilit deja un clasament al Ligii 1.

Dupa parerea finantatorului din Ghencea, Steaua va castiga detasat campionatul, in timp ce Otelul Galati nu va prinde nici podiumul.

"Eu va spuneam ca Galatiul nu va rezista. A pierdut doua meciuri si poate sa-l piarda si pe al treilea, cu FC Vaslui. Sa vedem daca mai poate sa prinda si locul trei.... Eu vad clasamentul cu Steaua campioana, Vaslui pe doi, Timisoara pe trei si Galatiul abia pe patru, cred", a spus Becali la GSP TV.

Seria declaratiilor optimiste din partea lui Gigi Becali a continuat si cand a venit vorba despre meciul cu Poli Timisoara, care va avea loc sambata, de la ora 19:30.

"Vom castiga cu siguranta, chiar categoric. O sa vedeti! Ma bazez pe forta echipei noastre, dar nu merg la meci, pentru ca nu sunt primit asa cum trebuie, ci cu dusmanie", a adaugat Becali.

Steaua ocupa locul 6 in Liga 1, la 12 puncte in spatele liderului Otelul Galati.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua, #liga 1 , #Steaua
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Eu vad clasamentul cu Steaua campioana, Vaslui pe doi, Timisoara pe trei si Galatiul abia pe patru, cred"