Ziare.com

Becali, acuzat ca vrea sa "radieze" istoria Stelei!

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 11:41

   

Becali, acuzat ca vrea sa "radieze" istoria Stelei!
Gigi Becali, finantatorul Stelei, este acuzat ca vrea sa "radieze" istoria istoria Stelei pentru a scapa de o datorie de 14 milioane de euro.

Marian Iancu, presedintele Politehnicii Timisoara, sustine ca Becali a solicitat radierea Asociatiei Fotbal Club Steaua, cea care detine si palmaresul "ros-albastrilor", pentru a scapa de o datorie uriasa.

"Interesul membrilor fondatori ai AFC Steaua este sa dispara acel club, ca sa dispara datoria de 14 milioane de euro. Consecinta e ca dispare istoria Stelei. Istoria bolsevica a Stelei.Daca Gigi Becali considera ca nu am dreptate cu privire la palmaresul Stelei, sa ma dea in judecata. Steaua suporterilor nu este la Gigi Becali, ci in fata unui judecator. Cu o cerere de radiere! Sa ma dea Gigi Becali in judecata si veti vedea adevarul.

Steaua lui Gigi Becali n-are nicio legatura cu comunismul, cu modul in care a aparut acel club. Eu respect sportivii si antrenorii de la acel club, pentru munca lor, dar nu administratia. Asociatia FC Steaua va disparea pentru ca Becali nu vrea sa plateasca o datorie de 14 milioane. Si Zambon a incercat aceeasi manevra pe care a facut-o Becali si a fost desfiintat de judecatorie. Exista o decizie definitiva", a anuntat Iancu la Sport.ro.

Gigi Becali a preluat Steaua in anul 2003, atunci cand a infiintat o societate pe actiuni care a preluat activele clubului. Vechea asociatie non-profit, cea care are palmaresul si datoriile, a ramas in cadrul clubului, insa acum se pare ca se pregateste radierea ei.

Daca Asociatia va fi radiata, Steaua isi va pierde tot palmaresul de la infiintare si pana in anul 2003, atunci cand a fost preluata de Becali.

M.D.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1716 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor