Becali: Am cerut sa fiu amendat ca sa evit depunctarea Stelei

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 17:07
1399 citiri
Becali: Am cerut sa fiu amendat ca sa evit depunctarea Stelei

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, sustine ca nu se teme de faptul ca echipa sa ar putea sa fie neprogramata in Liga I.

"Am cerut sa fiu amendat ca sa se evite depunctarea Stelei, dar nu trei miliarde. Pe tot globul asta nu se dau amenzi asa mari. Amenda asta trebuie sa fie definitiva ca sa fie platita. Urmeaza recursul acum, apoi TAS-ul. Dureaza 7-8 luni pana nu o sa fie Steaua programata.

Dragomir habar n-are de regulament. El daca il citeste, trebuie sa-i explice avocatul ca sa-l inteleaga. El nu tine minte. Joaca table de 25 de ani si tot nu stie. I-a zis Giovani ca joaca de 25 de ani table si tot n-o sa invete pentru ca nu are inteligenta. El are intuitie la smecherie, ca e facut pentru asta, dar nu tine minte", a spus Becali, la o conferinta de presa.

Gigi Becali mai spune ca Dumitru Dragomir obtine venituri suplimentare din contractele pe care le incheie in numele LPF, in ciuda faptului ca are un salariul de 40.000 de euro.

"Amenda 3 miliarde... Unde se crede? Are impresia ca milioanele cresc asa prin copaci, ca la el? La el vine unul sau altul sa paseze, sare la cap. La mine nu vine nimeni, eu trebuie sa-i fac. El are 40.000 salariu si mai face un contract cu unul sau cu altul, mai baga un aditional si mai scad niste penalizari de un milion doua sute si cumpara o societate grea in tara.

Eu le stiu toate astea, dar nu zic nimic. Lasa-l sa ciupeasca si el inca un milion, ca e Mitica al nostru. Dar dupa astea, vrei sa-mi tai capul si mie? Nu se poate asa ceva, nicaieri in lumea asta nu e asa. Nici mafia nu face asa ceva. Asta n-are reguli. Pe ale lui Dumnezeu nu le are, pe alea ale mafiei nici atat", a adaugat Becali.

Finantatorul Stelei a primit, miercuri, o suspendare de 12 luni si o amenda de 300.000 de euro, pentru declaratii calomnioase la adresa presedintelui LPF, Dumitru Dragomir.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gigi Becali suspendat, #Dumitru Dragomir, #Steaua Bucuresti , #Steaua