Becali anunta o masura de urgenta in conflictul cu Armata

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 17:01
6075 citiri
Becali anunta o masura de urgenta in conflictul cu Armata
Foto: Captura Antena 1

Gigi Becali, finantatorul Stelei, anunta ca este dispus sa adopte o masura de urgenta din cauza conflictului legal cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei.

Latifundiarul a marturisit ca se gandeste sa preia o formatie din Liga 2, la care sa legitimeze apoi toti jucatorii Stelei. Acestia ar reveni sub comanda lui Reghecampf, insa sub forma de imprumut, avand alt club proprietar.

Astfel, el ar vrea sa se asigure ca nu risca sa pirda tot in cazul in care Armata va castiga seria de procese dintre cele doua parti.

"Nu sunt tampit sa-i iau pe Razvan Marin si pe Florin Tanase si sa faca altii bani cu ei. Ma gandesc sa cumpar un club din Liga 2, sa trec jucatorii pe acea societate, dupa care sa-i dau imprumut la Steaua. Trebuie sa ma interesez la FRF si LPF daca pot face aceasta miscare.

Mi-am luat masuri de precautie, la ultimii jucatori pe care i-am cumparat, am trecut in contract ca daca sunt probleme juridice, la ordinul meu, ei vor semna aceleasi contracte cu societatea de fotbal pe care eu o indic. Pe Stanciu l-am pus sa semneze ca semneaza cu alta societate. Imi iau 6-7 jucatori cu care am semnat macar ultimii cu ei si ma duc la Voluntari, Petrolul, oriunde, numai la Rapid nu", a declarat Becali, potrivit DigiSport.

Steaua lui Gigi Becali se afla in conflict deschis cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei.

Recent, militarii au anuntat ca a fost calculat prejudiciul provocat de formatia lui Becali in cei zece ani de utilizare fara drept a marcii Steaua, acesta ridicandu-se la aproape 37 de milioane de euro.

Latifundiarul nu are insa nicio intentie de a plati acesti bani si se asteapta la un nou proces.

In instanta se afla deja un litigiu dintre parti, Armata solicitand judecatorilor schimbarea numelui societatii care administreaza echipa lui Becali, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti Sa, denumire care ar incalca drepturile conferite de marca inregistrata la OSIM.

Becali a castigat procesul in prima instanta, insa urmeaza recursul

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Becali Armata proces Steaua, #Becali proces Armata Steaua, #Becali echipa Liga 2 , #Steaua