Becali: As da si 5 milioane spaga, dar mi-e frica de catuse

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 21:58
1351 citiri
Becali: As da si 5 milioane spaga, dar mi-e frica de catuse

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat din nou scandalul arestarii lui Vasile Avram, spunand ca Departamentul National Anticoruptie ar trebui sa caute "pestii mari" din Liga 1.

"Penescu saracu' dadea 3-4.000 de euro doar ca sa fie arbitrat corect si ati vazut ce s-a intamplat. Daca dadea altul mai mult ca el, pierdea si ramanea cu banii dati. Trebuie sa ne ocupam de pestii mari, care dau peste un milion de euro pentru o victorie importanta.

Eu as da si cinci milioane spaga, dar mi-e frica. As fi inconstient si tampit la cap sa intru in catuse din cauza fotbalului. Cum sa dau dupa ce i-am vazut pe Penescu si pe Gheorghe Constantin legati?

Mie mi-au luat sacosa cu 1,7 milioane de euro. Au gasit-o in portbagaj la Teia Sponte si tot nu l-au arestat. Eu doar am promis bani ca sa se joace corect. Uitati-va la meciul de atunci, CFR - 'U' Cluj. Cine a arbitrat si cum s-a dat gol.", a declarat Becali la GSP TV.

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile in cel mai nou scandal de coruptie din Liga 1. Seful arbitrilor este acuzat ca a luat spaga 19.000 de euro pentru a avantaja formatia FCM Targu Mures.

Cum s-a dat spaga in cazul Vasile Avram

Fostul arbitru a fost suspendat din functia pe care o detine pana la finalizarea anchetei, urmand ca CCA sa anunte un nou presedinte.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali mita Liga 1, #Vasile Avram arestat, #Avram mita arbitri , #Steaua