Becali da de pamant cu un jucator si il critica dur pe Reghecampf - ce ii raspunde antrenorul

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 07:14
6331 citiri
Becali da de pamant cu un jucator si il critica dur pe Reghecampf - ce ii raspunde antrenorul
Foto: Hepta.ro

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat dupa meciul castigat de formatia sa cu ASA Targu Mures, scor 2-1, ca nu i-a placut jocul echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf si a criticat schimbarile efectuate de tehnicianul stelist.

"Atunci cand ai nevoie neaparat de victorie, cu o echipa care e cam deteriorata, cum e ASA, nu stai pana in ultimul moment sa ai emotii. Nu sunt multumit nici de joc. Si, in primul rand, fotbalul nu iti bati joc de el.

Ca fotbalul daca faci tu inventii, ca am meciul in mana, am 1-0, niciun fel de problema, fac acum o schimbare ca sa arat ca sunt geniu in fotbal si tu il pui pe Enache in stanga si-l bagi pe Rapa. Si, na, iti face Rapa 11 metri! Dar am auzit ca nici nu a fost.

Fotbalul, vrei sa te joci cu el, sa te distrezi cu fotbalul, se distreaza si el cu tine. Te lasa dupa aia pana in ultimul moment cu emotii. Nu ai voie asa ceva. Bawab, ce sa faci cu Bawab? Sa se duca la fotbal la sala. Eu, daca jucam, jucam mai bine ca Bawab. Nu sunt multumit, pentru ca nu mi-a placut jocul", a declarat Becali, dupa meciul de duminica, potrivit News.ro.

Reghecampf: Da, sunt un geniu

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat duminica seara ca elevii sai ar fi trebuit sa inchida jocul din prima repriza si a adaugat ca nu a luat cele mai bune decizii in unele situatii.

"Am trait meciul la intensitate maxima. In mare Steaua a facut un meci foarte bun. Si in etapa asta si etapa trecuta am castigat pe final, venim dupa o perioada foarte grea, cu multe meciuri. In mare sunt multumit.

Trebuia sa inchidem jocul din prima repriza. Suferim, dar e mai frumos cand suferi si castigi la final. 90 de minute am jucat numai noi, cei de la ASA s-au aparat foarte bine. Din pacate nu am luat decizile cele mai bune, mai ales cand am avut lovituri libere sau cornere", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Acesta a avut si un raspuns pentru Gigi Becali, care l-a ironizat, spunand ca acesta a vrut sa arate ca este "geniu in fotbal".

"Cornel (Rapa - n.red.) a incercat sa blocheze adversarul, adversarul tine mana pe el, e o lupta normala. Daca arbitrul a decis ca e penalty pentru ASA, e ok.

Sunt un geniu. Sunt anumite momente cand antrenorul trebuie sa ia anumite decizii. Am considerat ca ne trebuie jucatori de viteza in fata. L-am introdus pe Cornel, care se pregateste foarte bine, imi pare rau ca a gresit", a mai declarat antrenorul, la Dolce Sport.

Liga 1: Steaua, victorie pe final cu ASA Targu Mures, decisa dupa un autogol

Steaua a invins, duminica seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-1, echipa ASA Targu Mures, intr-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost inscrise de Adrian Popa '40 si Ivan Gonzalez '84 (autogol) pentru Steaua, respectiv Brandan '62 (penalti) pentru oaspeti.

La scorul de 1-0, Reghecampf l-a inlocut pe atacantul Thaer Bawab cu fundasul Cornel Rapa, in minutul 52. Rapa l-a faultat apoi pe Ramiro Costa, in careu, in minutul 61, iar Brandan a egalat din penalti.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#Gigi Becali critici Reghecampf, #Becali critici Bawab, #Becali Reghecampf geniu, #Becali Reghecampf penalti Rapa, #Steaua ASA penalti Rapa , #Steaua