Becali, despre stelistii prezenti la Universitate: Trebuiau tocati de jandarmi

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 22:27
3934 citiri
Becali, despre stelistii prezenti la Universitate: Trebuiau tocati de jandarmi

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat informatiile potrivit carora mai multi suporteri ai gruparii "ros-albastre" au participat la incidentele de duminica din centrul Capitalei.

Latifundiarul din Pipera sustine ca ultrasii formatiei militare care au provocat distrugeri in cadrul protestului din Bucuresti fac parte din factiunile de la Peluza Sud si sunt controlati de generalul Catalin Zisu.

"Nu e vorba de suporterii Stelei, pentru mine suporterii Stelei sunt cei de la Nord. Acolo au fost doar cei din Sud, pe care ii am in baza de date si sunt comandati de generalul Zisu. Nu stiu ce forte oculte deserveste Zisu. Toti aia de la Sud sunt din familii bune, ii recunosti imediat, ei isi spun 'trupa neagra', au hanorace si caciuli negre.", a declarat Gigi Becali, informeaza Mediafax.

Mai mult, finantatorul echipei "ros-albastre" propune un nou scenariu dupa violentele de duminica. Acesta sustine ca jandarmii au avut ordin sa nu le faca nimic huliganilor care "trebuiau tocati" in centrul Capitalei.

"Din cauza unor derbedei se duce tara inapoi. Astia trebuie inchisi la puscarie. Agentiile de presa straine au prezentat imagini mai rele decat au facut-o din Grecia. Din cauza unor vagabonzi am amanat vanzarea unui teren. Jandarmii au avut ordin sa nu le faca nimic, astia trebuiau tocati. Astia au plecat direct de la gala lui Rotariu cu rucsace pline cu pietre. Oamenii erau pregatiti, manipulati de oameni, iar unul dintre acestia este generalul Zisu.", a conchis Becali.

Un suporter dinamovist dezvaluie motivul protestului violent de la Universitate

Reprezentantii factiunilor dure din galeriile Stelei si a lui Dinamo si-au unit fortele, duminica seara, si au transformat centrul Bucurestiului un adevarat camp de lupta. Sute de huligani au improvizat mai multe baricade, au provocat zeci de incendii si au jefuit si vandalizat magazinele din centrul Capitalei.

Lupte de strada in Bucuresti: Jurnalisti incendiati, magazine jefuite si focuri de arma (Foto, Video)

Romanii protesteaza si luni, pentru a patra zi consecutiv atatin Bucuresti, cat si in marile orase din tara.

Piata Universitatii se umple iar. Urmeaza noi violente?

In Capitala, oamenii si-au facut aparitia inca din jurul orei pranzului in Piata Universitatii, manifestandu-se, insa, pasnic. Spre seara, numarul lor a crescut simtitor. Lucrurile risca sa degenereze, avand in vedere ca atat suporterii principalelor echipe de fotbal, cat si un numar mare de studenti au iesit in strada.

Actiunea pentru sustinerea lui Raed Arafat, initiata pe reteaua de socializare Facebook, s-a transformat in proteste fata de Legea Sanatatii, Guvernul Boc si presedintele Traian Basescu.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#Gigi Becali, #Becali suporteri Steaua, #suporteri Steaua violente Bucuresti, #huligani proteste Bucuresti , #Steaua