Becali dezvaluie cel mai mare regret al sau de cand a preluat Steaua

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 08:45
3943 citiri
Becali dezvaluie cel mai mare regret al sau de cand a preluat Steaua

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre regretele pe care le are dupa cei noua ani petrecuti la conducerea clubului "ros-albastru".

Omul de afaceri din Pipera sustine ca a gresit foarte mult in relatia cu suporterii, dar si in cazul gestionarii banilor incasati pentru participarea in Liga Campionilor.

"Ce am facut eu rau in acesti noua ani la Steaua este relatia cu suporterii. Nu ar fi trebuit sa existe acele discutii si injuraturi care au afectat echipa. Imi mai reprosez ca atunci cand am luat bani multi din Liga Campionilor nu am avut un specialist ca Dinu Gheorghe care si ma ajute sa transfer jucatori buni.", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Nici unul dintre cele de mai sus nu reprezinta insa cel mai mare regret al lui Gigi Becali de cand se afla la Steaua. Patronul echipei "ros-albastre" sustine ca cea mai mare greseala a comis-o cu Gica Hagi, antrenor pe care l-a gonit dupa o cearta monstruoasa.

"Totusi, cea mai mare greseala pe care am facut-o la Steaua a fost cu Gica Hagi. Nu trebuia sa ma cert cu el. M-a afectat pe toate planurile, imagine, politica, dar si la echipa. Imi pare rau ca am gresit cu nasul meu.", a conchis finantatorul Stelei.

Gica Hagi a antrenat Steaua in perioada iunie-septembie 2007. Desi a reusit sa califice echipa in grupele Ligii Campionilor, "Regele" si-a dat demisia dupa primul meci din grupe, dupa ce a fost umilit la TV de Gigi Becali.

In ultimii doi ani, finantatorul "ros-albastrilor" a incercat sa-l readuca pe fostul lider al Generatiei de Aur in Ghencea, insa acesta a refuzat, invocand proiectul demarat cu propria academie de fotbal.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali regrete Steaua, #Gica Hagi, #Hagi antrenor Steaua, #Becali Hagi Steaua , #Steaua