Becali i-a anuntat pe stelisti ca-i va umple de bani

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 08:32
1816 citiri
Becali i-a anuntat pe stelisti ca-i va umple de bani

Gigi Becali a fost in culmea fericirii dupa victoria cu Maccabi Haifa si a anuntat ca le va oferi jucatorilor sai prime impresionante.

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, sustine ca la finalul meciului Gigi Becali i-a anuntat pe jucatori ca vor primi cate 20.000 de euro daca vor ajunge in primavara europeana.

"Patronul a fost fericit! Merita si el asta. Dupa meci, a fugit glont la vestiar si i-a imbratisat pe toti. Tot Gigi a adus vorba si despre bani. Le-a promis cate 20.000 de euro de caciula, singura condi- tie e sa se califice in primavara europeana. Daca facem un egal cu Schalke, cred ca suntem acolo", a spus Duckadam pentru editia tiparita a cotidianului Libertatea.

Vorbind despre victoria cu Maccabi, Duckadam a opinat ca suporterii au avut un rol aparte.

"A fost o victorie foarte importanta pentru noi. Ramanem in cursa pentru primavara europeana. E obiectivul principal pe care il avem in clipa de fata. Joi seara, pe << National Arena >> am avut un public fantastic, care a purtat echipa spre victorie. Oricum, daca baietii vor ajunge in primavara europeana, vor fi recompensati pe masura", a incheiat Duckadam.

Steaua a trecut cu 4-2 de Maccabi Haifa si pastreaza sanse la calificarea in primavara europeana.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #prime jucatori Steaua , #Steaua