Becali ii trimite pe procurori la puscarie dupa achitarea din cazul "Valiza"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 17 Aprilie 2012, ora 17:52
3567 citiri
Becali ii trimite pe procurori la puscarie dupa achitarea din cazul "Valiza"

Gigi Becali vrea sa revolutioneze sistemul judiciar din Romania si ii trimite pe procurori la puscarie, "in practica", dupa ce a aflat ca a fost achitat de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul "Valiza".

Becali si-a inceput discursul multumind lui Dumnezeu pentru decizia magistratilor ICCJ.

"Sa multumim domnului Hristos. Nu ca eu am fost achitat, eu multumesc domnului Hristos ca in tara mea este Dumnezeu si ca in tara mea satan nu are putere mai multa decat Hristos.

Temerea mea era de o condamnare cu suspendare, dar nu era o problema. Temerea mea era ca in tara mea premierea era mita. Daca premierea e mita inseamna ca satan e acolo si eu nu mai pot sta unde este satan. Nu exista sa premiezi pe cineva ca sa joace corect si sa fie coruptie, asta era teama mea. Imi era teama de mentalitatea tarii mele", a spus Becali.

Becali, achitat in cazul "Valiza"

Latifundiarul si-a continuat interventia anuntandu-si planul de a-i trimite pe procurori

"Cum sa ceri 4 ani de puscarie? Satan exista in acei procurori care cer cu atata nonsalanta 20 de ani, 4 ani... procurorii trebuie sa faca practica, sa se duca o zi la puscarie sa vada cum e sa stai acolo ani intregi, nu sa condamne familii crestine!", a mai spus Becali, cel care a dezvaluit apoi ca seful Directiei Nationale Anticoruptie va fi decapitat in perioada urmatoare:

"Morar nu mai are mult. Din cauza lui si a lui Tulus (Doru Tulus, al doilea om din DNA) s-a facut tot dosarul asta, ei sunt de la Cluj cu Paszkany. Dar se termina, va garantez eu ca Morar nu mai ia niciun mandat, am informatii."

Achitat in acest caz, Becali este nemultumit de faptul ca un judecator din completul de 3 a facut opinie separata si l-a condamnat atat pentru dare de mita, cat si pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata.

"Acuma vreau sa ma interesez ca un judecator a facut opinie separata, o sa vad eu cine e."

Premierea nu e mita, dar e interzisa

Desi inainte de anuntarea verdictului sustinea ca va premia echipele din Liga 1 inca "100 de ani", Becali a revenit asupra declaratiei si a marturisit ca acest procedeu este interzis de regulamentele sportive.

"Premierea nu este mita, dar tot nu ai voie sa premiezi, asa e regulamentul. Dar nu e penal, sunt niste pedepse sportive, suspendari de cateva luni, nu penal."

Gigi Becali a fost achitat, marti, in cazul "Valiza". Completul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a decis, cu doua voturi pentru si unul impotriva, ca finantatorul Stelei nu se face vinovat de dare de mita si de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Becali achitat caz Valiza, #becali procurori puscarie, #becali procurori dna, #gigi becali valiza steaua , #Steaua