Becali ii umileste pe Reghecampf si Meme Stoica: Nu mai discut cu nimeni!

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 11:43
7664 citiri
Becali ii umileste pe Reghecampf si Meme Stoica: Nu mai discut cu nimeni!
Foto: Hepta

Gigi Becali si-a umilit din nou principalii colaboratori de la Steaua, pe Meme Stoica si pe Laurentiu Reghecampf, anuntand ca cei doi nu vor avea niciun cuvant de spus in campania de transferuri din iarna.

Latifundiarul s-a aratat foarte dezamagit de achizitiile din vara, atunci cand Reghecampf si Meme au propus jucatori, iar acestia au dezamagit.

"Astept pauza din iarna, mai avem un singur meci. Dupa aia veti vedea voi ce va fi. Ma bazez pe jucatorii pe care o sa ii iau. Vor veni doi fundasi centrali neaparat. Tamas e batran si nu poate juca la 3 zile, iar celalalt, Tosca, nu e fundas central, doar el stie ce joaca. Eu asta stiu, o sa iau doi fundasi centrali.

Nu mai discut cu nimeni despre transferuri! Eu ii consult si pe ei, dar numai eu iau deciziile de acum. La Steaua numai eu decid cine vine. In vara n-au fost achizitiile mele in totalitate, a fost jumate-jumate. Nu pot sa inteleg cum l-a vazut Meme pe asta, pe Golubovic, fotbalist. Chiar nu pot sa inteleg", a spus Becali la Sport.ro.

In ceea ce priveste achizitiile, pe langa cei doi fundasi despre care nu a discutat, Becali a anuntat ca vrea patru jucatori de la Viitorul lui Hagi, insa nu este sigur ca nasul sau va fi dispus sa vanda, si trei de la Astra.

"Eu am spus in vara ca il iau pe Budescu doua luni, sa joace la mine si apoi gata. Dar Meme si Reghe au zis ca nu, ca nu mai poate. Si uite acum ce face! Budescu nu va continua la Astra. Daca il lasa liber aia din China, eu il iau la Steaua. Astia sunt, Teixeira, Junior Morais si Budescu. Daca pot sa-i iau. Si pe Llullaku il vreau. Acum sa vedem ce discut si cu Gica Hagi, sunt si aia patru jucatori de la el."

Steaua a pierdut duminica prima pozitie a clasamentului, infrangerea de la Giurgiu propulsand nou-promovata Gaz Metan Medias in fotoliul de lider.

Echipa lui Becali poate fi depasita si de Viitorul lui Hagi luni seara, daca dobrogenii vor castiga duelul de la Chiajna.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Becali Meme Stoica Reghecampf, #Becali Steaua transferuri , #Steaua