Becali il ameninta pe Mitica Dragomir

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 17:23
2184 citiri
Becali il ameninta pe Mitica Dragomir

Gigi Becali, finantatorul Stelei, i-a declarat, din nou, razboi deschis presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, pe care nu s-a sfiit chiar sa-l ameninte voalat cu puscaria.

Latifundiarul din Pipera a declarat ca Mitica a facut mai multe nereguli la Liga si ar putea fi chiar arestat daca nu va demisiona.

"Nu putem sa scapam de nebunul asta! Nu are simtul ridicolului! Sa inteleaga ca nu are nimeni nimic cu el, sa isi creasca nepotii si sa ne lase in pace. Nu vrem sa-l bagam la puscarie, sa-si tina nepotii in brate, dar trebuie sa inteleaga ca nu-l mai inghite nimeni. Procurorii si-au pus in cap sa-l dea jos, sa scape tara de el.

Vasluiul si CFR nu sunt inregistrate la Judecatorie. DNA s-a dus la Judecatorie si a cerut actele si nu erau CFR si Vaslui! Degeaba vine Mitica acum cu statutul... Dragomir nu poate s-o scoata la cap niciodata pentru ca e vorba de 10 ani. Nimeni nu-l mai vrea, gata, procurorii vor sa curete fotbalul, vor sa scape de el! Daca nu era DNA, eram vai de mamicuta si de zilele noastre! Sa traiasca DNA! Eu vreau sa scap de asta odata, nu mai pot sa-l suport!", a tunat Gigi Becali la GSpTV.

Totodata, Becali sustine ca Dragomir tine cu dintii de scaunul de sef al LPF din cauza salariului urias pe care il are.

"Tine de scaun pentru ca ia un salariu de 15.000 de euro. E analfabet si ia un salariu de mii de euro si comisioane de milioane. El nu pleaca nici de-al dracului, dar o sa vada ce-o sa-i faca procurorul", a mai spus Becali.

Gigi Becali a aruncat in aer fotbalul romanesc, duminica seara, atunci cand a declarat ca Liga Profesionista de Fotbal a activat in mod ilegal in ultimii zece ani.

Dezvaluirile lui Becali, care se bazeaza pe o descoperire facuta de Adrian Mititelu, nu l-au lasat indiferent pe Mitica Dragomir, acesta reactionand acid la acuzatiile lansate de patronul stelist.

"Cum s-au trezit vorbind cei doi analfabeti - a fost reactia lui Dragomir.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#becali ameninta mitica dragomir, #Mitica Dragomir DNA, #razboi Becali Dragomir, #becali acuza dragomir , #Steaua