Becali il ridica in slavi pe Olaroiu

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 23:21
1758 citiri
Becali il ridica in slavi pe Olaroiu

Gigi Becali a declarat la finalul partidei cu FC Brasov din semifinalele Cupei Romaniei ca meritul pentru calificarea Stelei ii apartine exclusiv lui Cosmin Olaroiu.

"Am controlat tot jocul, am stat numai la ei in careu, am avut ocazii, bara, dar nu intra mingea in poarta. Aveam o presimtire ca vom marca. Nu sunt chiar asa de nenorocit incit sa ma pedepseasca Dumnezeu.

Mi-a placut atitudinea jucatorilor mei si chiar daca luam bataie nu putea sa critic pe nimeni. Calificarea este doar meritul lui Olaroiu, 100%. El a reusit sa ii faca pe jucatori sa joace in felul acesta.

Nicolae Dica si-a spalat pacatele odata cu golul acesta. El si-a meritat banii din acest retur cu un singur gol. Nu si-a prelungit sederea in Ghencea, nu se pune problema sa ramana.", a spus Becali la GSP TV.

Steaua s-a calificat dramatic in finala Cupei Romaniei

Steaua s-a calificat miercuri seara in finala Cupei Romaniei dupa remiza obtinuta in delasare cu FC Brasov, scor 1-1, avand avantajul golului inscris in deplasare dupa ce meciul tur s-a incheiat 0-0.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Cosmin Olaroiu, #Steaua Bucuresti, #Steaua finala Cupa Romaniei , #Steaua