Becali isi reconstruieste echipa pentru Liga Campionilor - pe ce jucatori a pus ochii

Luni, 02 Mai 2016, ora 15:31
5260 citiri
Becali isi reconstruieste echipa pentru Liga Campionilor - pe ce jucatori a pus ochii
Foto: Hepta.ro

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca isi doreste sa aduca doi jucatori tineri, insa vrea sa faca acest lucru doar daca echipa sa se va califica in grupele Champions League.

Cei doi fotbalisti pe care a pus ochii omul de afaceri sunt doi dintre cei mai buni jucatori ai Viitorului Constanta, Razvan Marin si Florin Tanase, anunta Digi Sport.

"O sa incerc sa vorbesc cu Gica (Hagi - n.red.) despre Razvan Marin si Florin Tanase. E greu de crezut ca va dori sa ii dea imprumut. Vreau sa ii cumpar doar in masura in care ne vom califica in grupe", a declarat Becali.

Liga 1: Steaua remizeaza cu Pandurii si trimite titlul la Giurgiu

Gica Hagi s-a aratat deschis la negocieri, insa a subliniat ca Steaua trebuie sa faca o oferta pentru cei doi tineri jucatori.

"Normal ca unii or sa plece, altii or sa vina, sa facem un lot competitiv. Si Steaua a zis ca ii vrea pe Razvan Marin si pe Tanase, dar astept de la ei sa faca oferta. Sunt jucatori valorosi, noi i-am crescut, si trebuie sa ne convina si noua oferta.

Nu mai suntem Viitorul cei mici, care dau oricum jucatorii. Nu, pentru ca noi am crescut in anul asta, de cand sunt eu pe banca, si un jucator nu mai poate sa plece oricum. Sunt jucatori vazuti, sunt monitorizati, sunt apreciati afara si pot fi mai multe oferte", a mai spus Hagi.

Prosport

Florin Tanase, in varsta de 21 de ani, are 13 goluri marcate in 33 de meciuri disputate in acest sezon pentru Viitorul, in timp ce Razvan Marin, 19 ani, are doua goluri in 29 de partide.

Duminica seara, dupa egalul Stelei, scor 1-1, cu Pandurii Targu Jiu, in urma caruia Astra Giurgiu a castigat campionatul, Gigi Becali spunea ca ia in calcul sa se retraga din fotbal: "E prea mare necunoscuta pentru mine fotbalul. Eu am ajuns dupa 14-15 ani de fotbal sa nu mai inteleg fotbal. Astazi am zis ca nu stiu ce e fotbalul. Am ajuns la concluzia ca nu stiu si ca nu inteleg nimic din fotbal. Din ce am jucat noi azi eu nu mai stiu nimic ce e fotbal. E ceva, nu stiu... Extraterestri e fotbal, nu stiu".

"In situatia asta, pentru ca sunt implicat cum sunt implicat, o sa mai incerc un sigur lucru sa fac, sa iau un atacant - asa e frumos, nu pot sa las echipa in situatia asta - sa iau un atacant sa fortam intrarea in Liga Campionilor sau in Liga Europa. Atat. Dar eu sunt dezamagit si fotbal nu mai vreau sa fac in conditiile astea.

(...) Deci n-avem valoare. Asta e concluzia mea. O sa plece 4-5 jucatori, nu stiu. Nu ma mai leaga prea mult fotbalul. Pe mine nu ma mai leaga. Jocul asta din seara asta m-a distantat, m-a dezlipit de fotbal. Astazi seara, pe cuvantul meu de onoare - am avut multe suparari in fotbal, si acum sapte ani, si acum zece ani - dar in seara asta m-am dezlipit de fotbal. M-am dezlipit pur si simplu, nu prea ma mai intereseaza. Nu avem valoare", a mai spus Becali, citat de News.ro.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Gigi Becali transferuri Viitorul, #Becali transferuri Razvan Marin Florin Tanase, #Becali transferuri Steaua , #Steaua