Becali loveste din nou in Stoichita

Luni, 01 Martie 2010, ora 21:17
1732 citiri
Becali loveste din nou in Stoichita

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a lansat un nou atac la adresa antrenorului Mihai Stoichita. Latifundiarul il acuza pe "Lippi" ca l-a fortat sa cumpere jucatori de care nu are nevoie, dar si pentru ca "ii strica" pe cei mai promitatori tineri.

"Stoichita mi-a spus ca vrea sa joace cu Ovidiu Petre fundas de marcaj. Va dati seama unde am ajuns? Dar nu are cum, pentru ca Plesan este suspendat. Dar ii avem pe Tall si pe Parpas. Pentru ce i-am mai luat? Mai bine ii trimit acasa la ei. Ii si spun lui Stoichita", a spus Becali la GSpTV.

Patronul "ros-albastrilor" a continuat tirul acuzatiilor si i-a reprosat lui Stoichita schimbarea postului "perlei" Cristi Tanase.

"Cineva din preajma echipei nationale a dat un telefon la cineva din clubul Steaua si a spus ca ii intereseaza Tanase, ca ce joaca el, ca nu stiu ce, ca ar fi bine sa dea randament. Mai voalat, asa. Pai eu dau 1,8 milioane pe un jucator ca sa il pierd si pe Bogdan Stancu, si pe Surdu si pe Tanase? Oamenii de la nationala il vor mijlocas stanga. Jur ca nu Razvan Lucescu a sunat", a mai spus Becali.

Mihai Stoichita este foarte aproape de o demitere, Gigi Becali fiind tot mai suparat pe antrenorul Stelei dupa ultimele rezultate ale echipei.

M.D.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali loveste Stoichita, #Stoichita criticat Becali, #Steaua CFR Cluj , #Steaua