Becali nu glumeste! Steaua nu va mai juca in Ghencea

Luni, 06 Iunie 2011, ora 20:42
3150 citiri
Becali nu glumeste! Steaua nu va mai juca in Ghencea

Gigi Becali nu a renuntat la ideea de a muta echipa pe noul "National Arena" din Bucuresti si a anuntat ca a solicitat un termen de sase luni pentru a evacua baza sportiva din Ghencea.

Latifundiarul a dezvaluit ca a primit o instiintare de evacuare din partea Ministerului Apararii si ca intentioneaza sa demonteze instalatia de nocturna si sa lase stadionul Ghencea in paragina, in maxim sase luni.

"Eu nu mai am niciun conflict cu Ministerul Apararii. Am primit o instiintare, in care mi se cere sa evacuez baza sportiva din Ghencea.

Eu voi cere sa mi se dea un termen de sase luni, pentru ca nocturna nu se poate demonta in cateva zile. Eu voi lua totul cand plec. Steaua va pleca sigur din Ghencea.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

In urma cu numai doua zile, omul de afaceri din Pipera a anuntat ca va distruge arena din Ghencea, urmand sa demonteze atat instalatia de nocturna, cat si scaunele, turnichetii si dotarile tribunei oficiale.

Becali vrea sa distruga stadionul Ghencea

Ministerul Apararii a somat Steaua Bucuresti sa paraseasca baza sportiva din Ghencea inca de la inceputul sezonului trecut, din cauza datoriilor la chirie.

Imediat, Gigi Becali a anuntat ca muta echipa pe cel mai modern stadion din Romania, "National Arena", desi Primaria Capitalei ar putea solicita o chirie mult mai mare decat Ministerul Apararii.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali muta Steaua Ghencea, #Steaua National Arena , #Steaua