Becali nu mai are bani de salarii

Vineri, 20 Martie 2009, ora 12:56
2072 citiri
Becali nu mai are bani de salarii

Steaua trece printr-o perioada deloc fasta. Afectat grav de criza financiara, patronul Gigi Becali si-a anuntat jucatorii ca isi vor primi salariile pe luna februarie in... mai!

"Gigi a ramas iarasi fara lichiditati si a apelat, ca si ultima data, la Olaroiu. Numai ca acesta nu l-a mai ajutat. Si atunci Argaseala a primit ordin sa-i anunte pe baieti ca banii pe luna februarie, adica salariul, vor intra in conturi de abia in luna mai. E haos, pentru ca jucatorii se intreaba cand vor intra salariile pe martie, pe aprilie. Se si glumeste in vestiar, cum ca banii de Paste or sa intre de Craciun in conturi.

Si cu primele e o problema. Pe langa faptul ca au fost injumatatite la dorinta lui Gigi Becali, ele se vor da la sfarsitul campionatului, dar numai daca echipa termina pe unul dintre primele doua locuri! Deja in vestiar se vorbeste, si nu placut, la adresa patronului, numai interventiile lui Lacatus facand ca lucrurile sa nu degenereze. Unii dintre fotbalisti sunt extrem de suparati pentru ca nu au fost lasati sa plece", a marturisit un apropiat al ros-albastrilor in Ziua.

Apogeul conflictului Becali - jucatori a fost atins dupa meciul de la Brasov, cand latifundiarul a atacat fara menajemente o parte a fotbalistilor, socotindu-i responsabili pentru infrangere.

Momentul critic al tensiunilor dintre jucatori si patron a fost cel de dupa primele doua partide din retur, atunci cand acesta din urma i-a facut pulbere pe unii dintre fotbalisti, in public, acestia reactionand destul de vehement, in vestiar, motiv pentru care si Gigi Becali a renuntat la a-i mai critica. De asemenea, tot lui Gigi Becali i s-a reprosat faptul ca suporterii nu mai sunt alaturi de echipa, iar patronul a lasat din nou ciocul mic, cerandu-si scuze fanilor", a mai spus apropiatul stelistilor.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Becali fara bani, #Gigi afectat criza, #criza financiara, #salarii jucatori Steaua , #Steaua