Becali reactioneaza dupa declaratiile generalului Otelea: Ei au distrus Steaua

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 10:25
7367 citiri
Becali reactioneaza dupa declaratiile generalului Otelea: Ei au distrus Steaua
Foto: Hepta

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a reactionat dupa ce generalul Cornel Otelea a facut o serie de declaratii incendiare despre ruperea echipei de Armata.

Latifundiarul s-a lansat intr-o cascada de acuzatii fara probe, el incercand inca o data sa arate ca cei care au condus echipa inaintea lui au adus-o in pragul falimentului.

Atunci cand a fost rugat sa probeze acuzatiile, Becali a dat din nou inapoi, recunoscand ca nu poate demonstra nimic.

"Am vrut sa vad ce minte Otelea pentru ca eu stiu ce s-a intamplat acolo. Eu cand am preluat Steaua, era asociatie, societate comerciala non-profit. Ei, in 1998, au transformat-o in societate prin lege pentru ca UEFA nu mai permitea cluburi departamentale. Ce spune el, ca trebuia sa o ia Steaua din liga a 5-a cu o alta echipa, iar echipa aia sa se agate in cui! Era o societate care s-a rupt, s-a divizat din CSA. Din orice societate putem diviza, ei au facut lucrurile conform legilor in vigoare. Bate campii!

Imi asum ce spun, dar Otelea si Alecsandrescu au distrus Steaua. Toti au luat spaga! Normal ca justitia i-a dat dreptate lui Otelea. Si eu ii dadeam, daca eram judecator, ca e general. Eu ca spun ca Otelea, ca persoana de sport, e simbol. Nu puteai sa bagi un simbol al Romaniei la puscarie. Ce a facut Otelea pentru handbalul romanesc, n-am sa uit niciodata.

Comisioanele s-au luat pe acte. Daca ar fi vorba sa se faca puscarie, el ar trebui sa faca puscarie cat au facut toti cei din Dosarul Transferurilor. Gata, lasam asta. Stiu altele la care a luat, la vanzari de jucatori. Au distrus Steaua, 10 milioane de dolari impozite si taxe.

Citeste aici declaratiile lui Otelea

Intrebati-l cu cate datorii a lasat-o si cum a angajat firmele de constructii cand s-a ridicat tribuna oficiala. Au supt de la Steaua toti conducatorii, ca niste capuse. Si Alecsandrescu si toti au supt sangele exact ca o capusa. Daca o iubesti pe Steaua, nu ii sugi sangele si dupa aia sa spui cat de mult o iubesti. Au distrus-o, s-au imbogatit toti. N-am eu cum sa demonstrez. Stau acum sa demonstrez ce spagi luau?", a spus Becali la Digi Sport.

Cornel Otelea a fost comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua pana in anul 1997. Un an mai tarziu, sectia de fotbal s-a rupt de CSA, fiind preluata de Viorel Paunescu.

Generalul Otelea a fost trimis in judecata pentru unele nereguli sesizate in transferul lui Ilie Dumitrescu la Tottenham, insa a fost achitat definitiv, fiind gasit nevinovat de instanta.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Becali Steaua generali, #Becali general Otelea Steaua, #Becali Steaua scandal , #Steaua