Becali si Reghecampf pregatesc lovitura anului pe piata transferurilor

Miercuri, 06 Ianuarie 2016, ora 19:10
2939 citiri
Becali si Reghecampf pregatesc lovitura anului pe piata transferurilor
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf pregatesc lovitura anului pe piata transferurilor si incearca sa-l aduca la Steaua pe Constantin Budescu, cel mai bun jucator al liderului Ligii 1, Astra Giurgiu.

Presedintele formatiei de la malul Dunarii, Dani Coman, a recunoscut in premiera ca Steaua a trimis o oferta concreta pentru Budescu.

In acelasi timp, de atacantul roman este extrem de interesata si o echipa din Qatar, care ii ofera un salariu mult mai mare.

"Sunt discutii pentru Budescu. Oferta din Qatar este de actualitate. Avem si discutii cu Steaua pentru el, si Reghe si domnul Becali si-l doresc. E normal ca lumea sa-l vrea pe Budescu.

Din ce stiu eu, nu a primit nimic pe hartie. In cursul zilei de azi i s-a transmis ca va primi o oferta scrisa. Daca va pleca, inseamna ca s-a inteles si ii este bine din punct de vedere financiar. Daca nu, va ramane la noi si ne va ajuta in continuare. Mai sunt discutii pentru Budescu si cu alte cluburi, din alte tari. Ofertele concrete in momentul de fata sunt insa de la qatarezi si de la Steaua, in rest numai discutii", a declarat Coman la DolceSport.

Astra anunta vanzarea lui Budescu - unde se va transfera magicianul liderului

1,1 milioane de euro ar urma sa plateasca Steaua pentru Budescu, daca acesta va accepta pana la urma oferta campioanei.

Negocieri incredibile intre Becali si magnatul Niculae cu ajutorul unui condamnat: Astra isi vinde si stadionul!

Ajuns la aproape 27 de ani, "decarul" Astrei ar putea fi tentat sa continue in campionatul Romaniei pentru a nu pierde convocarea la echipa nationala pentru Campionatul European din 2016.

#Becali Reghecampf transfer Steaua, #Budescu transfer Steaua, #Steaua transfer Budescu , #Steaua