Becali trece la amenintari in scandalul din arbitraj

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 29 Decembrie 2011, ora 20:57
1525 citiri
Becali trece la amenintari in scandalul din arbitraj

Gigi Becali, finantatorul clubului Steaua, a trecut la amenintari pentru a se impune in scandalul din arbitrajul romanesc.

Astfel, dupa ce "ros-albastrii" au trimis o scrisoare oficiala presedintelui FRF, Mircea Sandu, prin care solicita aducerea arbitrilor straini la meciurile din Liga 1, latifundiarul din Pipera a amenintat ca schimba intreaga conducere a Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) daca aceasta nu se supune.

Reactia lui a venit dupa ce un membru al CCA, fostul arbitru Dan Lazarescu, a explicat ca acest organism nu poate fi obligat de nimeni sa ia o decizie.

"In primele zile ale noului an vom avea o conferinta de presa despre acest lucru. Nu mi se pare realizabil in contextul actual. Solicitarea pentru arbitri straini o poate face doar CCA, iar in conditiile actuale nu se va face asa ceva.

Nu putem fi obligati de Comitetul Executiv sa aducem arbitri straini. Parerea mea e ca bat la usi inchise. La ora asta lucram cu materialul clientului. Au trecut doar doua luni, e prea putin timp ca sa apara rezultatele. Eu cred ca problemele se vor rezolva si meciurile vor fi arbitrate de romani", a spus Dan Lazarescu la GSP TV.

Imediat a intervenit Becali, care a amenintat ca schimba intreaga conducere a CCA, nu inainte insa de a-l jigni pe Lazarescu.

"Lazarescu, atunci cand s-a impartit mintea, el era absent. Noi tinem cont de Lazarescu? Il dam afara ca pe o masea stricata, la fel si pe Craciunescu. Mai ales acum ca am baut un pahar de vin rosu, ii dau pe toti afara ca un dentist. Mircea Sandu mi-a spus ca nu se opune, deci, daca nu se opune, inseamna ca e de acord", a adaugat Gigi Becali.

Presedintele CCA, Ion Craciunescu, a spus de mai multe ori ca nu ia in considerare propunerea cluburilor de a aduce arbitri straini deoarece acest lucru ar conduce la stoparea dezvoltarii si promovarii romanilor.

Citeste si:
Luptă pentru putere în PNL. Cine sunt liberalii care se bat pentru funcția de prim-vicepreședinte
Luptă pentru putere în PNL. Cine sunt liberalii care se bat pentru funcția de prim-vicepreședinte
Vineri, 27 mai, liberalii se reunesc la Poiana Brașov pentru ședința de Consiliu Național acolo unde vor avea loc alegeri pentru câte o funcție de secretar general al PNL,...
Cât ar putea câștiga un profesor debutant. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu, aflat în fața unui nou protest
Cât ar putea câștiga un profesor debutant. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu, aflat în fața unui nou protest
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni, 23 mai, că va solicita majorarea prin lege a salariilor profesorilor debutanți. ”Propunerea mea este să avem un debut de salariu...