Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali, ultimatum pentru Florin Costea

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 20:22
1659 citiri
Becali, ultimatum pentru Florin Costea

Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a dat un ultimatum lui Florin Costea dupa ce atacantul "ros-albastrilor" a parasit banca tehnica in timpul derbiului cu Rapid.

Latifundiarul din Pipera i-a transmis acestuia ca va fi dat afara daca nu incepe sa inscrie pentru Steaua.

"Daca esti smecher, dai goluri! Daca nu, adio!", a spus Gigi Becali la Digi Sport, dupa care a dezvaluit reactia fostului atacant al Universitatii Craiova.

"Florin Costea mi-a spus ca daca pana in iarna nu da goluri imi da banii si pleaca. N-ai ce sa-i faci la unul ca asta. La astfel de jucatori trebuie sa le accepti si asemenea lucruri. Daca Florin Costea intra si da goluri, o sa-l iubeasca echipa.", a mai spus Becali.

Florin Costea, gest incredibil in finalul derbiului Steaua-Rapid

Florin Costea a reactionat incredibil dupa ce a aflat ca nu va fi trimis pe teren in derbiul Steaua - Rapid! Fostul atacant al Craiovei si-a luat ghetele si a plecat de pe banca tehnica dupa ce antrenorul Ilie Stan a efectuat ultima modificare.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Florin Costea, #Gigi Becali, #Costea ultimatum Steaua , #Steaua