Becali vrea sa distruga stadionul Ghencea

Vineri, 03 Iunie 2011, ora 20:14
3066 citiri
Becali vrea sa distruga stadionul Ghencea

Gigi Becali este decis sa distruga stadionul din bulevardul Ghencea, arena traditionala a Stelei.

Latifundiarul, care nu a renuntat la ideea de a muta echipa pe noul "National Arena" din Bucuresti, anunta ca va lasa Ghencea in paragina, instalatia de nocturna, scaunele, turnichetii si mai toate dotarile tribunei oficiale urmand a fi demontate si duse in Pipera.

"Eu, la ora asta, vreau sa fac un sacrificiu pentru a vedea toata tara romaneasca pana unde merge la noi rautatea. Toata ziua, de ani de zile, m-ati distrus. In alta parte se dau si milioane de euro si stadion de la primarii. Mie imi cer sute de mii de euro. Am dat chirie de zece ori mai mult decat platesc altii.

O sa ramana un stadion in paragina, o sa iau si nocturna de acolo, ca sa se invete ei minte. Nu puteti sa-i faceti rau lui Becali pentru ca Becali va juca pe "National Arena" si o sa va faceti voi de ras in fata Europei. o sa ramana "Templul fotbalului romanesc" si fara scaune, si fara nocturna si fara turnicheti... fara nimic! Asta vreau sa fac ca sa atrag atentia!", a tunat Becali la GSpTV.

Nemultumit de chiria mare solicitata de Ministerul Apararii, latifundiarul a dat ca exemplu rivalele Dinamo si Rapid.

"Cum adica, Dinamo plateste 1000 de euro, Rapidul 300 si mie imi cer sute de mii? Cum? Eu ma duc pe "National Arena", imi vad de treaba mea si nu mai doare de nimic. Mi se rupe inima pentru ca plec. Totul in Ghencea e facut cu sudoare si bani multi", a mai spus Becali.

Steaua lui Becali a fost somata de Ministerul Apararii sa paraseasca baza din Ghencea, cel mai probabil din cauza datoriilor la chirie.

Imediat, latifundiarul a anuntat ca muta echipa pe noul stadion din Bucuresti, "National Arena", desi, din primele informatii, Primaria Capitalei va solicita o chirie mult mai mare decat Ministerul Apararii.

M.D.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#becali distruge stadion ghencea, #Becali muta Steaua, #Steaua National Arena , #Steaua