Becali, despre noul antrenor al Stelei si procesul cu Armata

Miercuri, 08 Iunie 2011, ora 17:36
5228 citiri
Becali, despre noul antrenor al Stelei si procesul cu Armata

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a sustinut miecuri o conferinta de presa in care a vorbit despre procesul cu Ministerul Apararii si lista de posibili antrenori ai formatiei din Bulevardul Ghencea.

Latifundiarul din Pipera, care a aparut in fata jurnalistilor cu mai multe acte care dovedesc ca numele si clubul Steaua au fost achizitionate legal in urma cu opt ani, a respins vehement posibilitatea de a piere brand-ul Steaua.

"Numele Steaua n-au cum sa mi-l ia pentru ca exista un statut aprobat cu acest nume si un certificat de inregistrare la Registrul Comertului Ce sa-mi faca? Sa-mi ia boii de la bicicleta si trotineta. E la mintea cocosului ca nu poti sa-i faci rau lui Becali.", a spus Becali.

Finantatorul din Ghencea nu a dezvaluit numele viitorului antrenor al Stelei, asa cum se vehicula inca de miercuri dimineata, insa a precizat ca acesta va fi ales dintre Bergodi, Conceicao si Grigoras.

"Costacurta nu vine sigur, dar varianta Grigoras ramane in picioare. M-am gandit si la Bergodi si Conceicao. Lui Boloni i-a expirat termenul. Bergodi, Grigoras si Conceicao, din acestia 3 sigur unul va fi antrenorul Stelei", a mai spus omul de afaceri.

Conferinta de presa a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Desfasurarea conferintei de presa:

*Folositi tasta F5 (Refresh) pentru actualizarea paginii;

17:40 - S-a incheiat conferinta de presa.

17:30 - "Varianta Grigoras nu e cazuta, nu trebuie sa il doreasca Meme. M-am gandit si la varianta Conceicao, nu e nimic stabilit"

17:29 - "Bergodi a facut din rahat bici! Juca cu Onicas si Andrei Ionescu! Acum are material, de asta m-am gandit la el"

17:28 - "Lui Boloni i-am dat termen pana astazi, am auzit ca a postat pe Internete ca are termen pana la sfarsitul lunii. I-am spus ca a expirat termenul, dar acum cautam alt antrenor"

17:27 - "La Steaua nu trebuie sa fii dorit de manager ca sa vii antrenor. MM nu l-a vrut pe Cartu si mi-a reprosat, a avut dreptate. Dar acum fac tot ca mine, ultima data."

17:26 - "Varianta Costacurta a cazut. Eu nu iau la Steaua decat un antrenor care cunoaste fotbalul romanesc si echipa Steaua."

17:22 - "Am o varianta sa facem baza de pregatire la Clinceni. Dar am si alte variante, oamenii se roaga de mine sa vin la ei, ma vor gratis."

17:20 - "La reverede, Ghencea! M-am saturat, plec de acolo! Ei vor sa raman, ma ameninta sa nu plec ca sa le dau banii de chirie. Doar gratis mai stau!"

17:15 - "Numele Steaua n-au cum sa mi-l ia pentru ca exista un statut aprobat cu acest nume si un certificat de inregistrare la Registrul Comertului Ce sa-mi faca? Sa-mi ia boii de la bicicleta si trotineta. E la mintea cocosului ca nu poti sa-i faci rau lui Becali."

17:11 - "Certificatul de infiintare n-a fost atacat in 15 zile, la revedere! Certificatul de inregistrare la OSIM trebuia atacat in sase luni de zile. La revedere, au trecut opt ani! Pe sigla n-aveam nici un vultur! Ei zic sa nu mai folosesc sigla. Dar exista o tranzactie extrajudiciara care atesta acest lucru, ca preluam toate drepturile asociatiei, lotul, palmares, sigla, tot."

17:10 - "Ei n-au cum sa-i faca rau lui Becali. In primul rand, este o Adunare Generala, exista un proces verbal, am adus un notar."

17:09 - "Se intampla ceva foarte grav. Niste oameni care au functii inalte se gandesc la asa ceva. Mai grav este ca acest om este seful domeniilor militare."

17:08 - "In 2003 s-a facut o Adunare Generala filmata de la A la Z. In aceasta filmare apar comandatul clubului Steaua, Rosu, si comandantul de acum, Boroi. Cei doi erau cu mainile pe sus pentru a aproba infiintarea societatii comerciale Steaua Bucuresti."

17:06 - "Armata nu poate sa imi ia Steaua. Daca ar putea s-o ia, n-ar avea ce face pentru ca nu poate sa existe club departamental in cupele europene."

17:05 - "Am stat doua zile ca sa fiu mai intelept, mai calm, mai linstit. In pripa, cine stie ce mai ziceam despre procesul cu CSA."

17:00 A inceput conferinta de presa!

Cel mai probabi, noul antrenor al Stelei va fi italianul Cristiano Bergodi, care i-a mai pregatit formatia "ros-albastra" in 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #Becali antrenor Steaua , #Steaua