Copos il reclama pe Gigi Becali la Parlamentul European

Marti, 17 Iulie 2012, ora 19:36
2465 citiri
Copos il reclama pe Gigi Becali la Parlamentul European

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat marti ca va face o sesizare impotriva finantatorului FC Steaua, europarlamentarul Gigi Becali, pe adresa presedintelui Parlamentului European, Martin Schultz.

Copos ii va aduce la cunostinta presedintelui PE declaratiile discriminatorii pe motive religioase facute de Gigi Becali la adresa antrenorului echipei Rapid, Ioan Ovidiu Sabau, cunoscut ca membru al cultului Martorii lui Iehova.

"Voi face o sesizare, acum lucrez la ea, impotriva domnului GI, pe care o voi trimite presedintelui Parlamentului European (n.r. - Martin Schultz). Pentru ca nu este normal ca un om ca Nelutu Sabau sa fie atacat de o asemenea maniera absolut incalificabila. Si credeti-ma, daca am avea mai multi oameni ca Nelutu Sabau in Romania tara noastra ar fi mult mai departe acum", a spus Copos.

Actionarul majoritar a mentionat ca ii va propune presedintelui Martin Schultz sa il supuna pe Gigi Becali unui extemporal din Constitutia Europeana. "Ii voi propune presedintelui Parlamentului sa ii dea un examen domnului GI din Constitutia Europeana sa vedem daca se descurca. Sa ii dea examen din articolul II care interzice discriminarea religioasa", a adaugat George Copos.

Actionarul majoritar al FC Rapid a postat, luni, un comentariu pe blogul sau, in care afirma despre patronul Stelei, Gigi Becali, pe care il numeste "GI", ca este un "inchizitor modern" pentru ca "il ataca intr-o maniera incalificabila" pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabau.

La 19 iunie, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Rapid nu poate castiga titlul in sezonul urmatorul cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabau nici daca il transfera pe Lionel Messi din cauza religiei tehnicianului, cunoscut adept al cultului Martorii lui Iehova.

"Lupta pentru titlu o sa fie intre noi, CFR si Vaslui. Dinamo nu poate sa fie, Dinamo nu are forta, nu s-a intarit deloc, mai mult le-au plecat jucatori. Iar la Rapid nu are cum, pentru ca nu poti sa faci treaba cu Iehova. Iehova nu te ajuta niciodata, din contra, Iehova mai rau iti face. Iehova poate sa-l ia si pe Messi, tot in jos se duce. S-a vazut, Iehova i-a dat putin asa, apoi buf, a retrogradat. Cu Iehova n-ai nicio sansa. Iehova te duce numai la pierzanie si la fotbal si in viata", a spus Becali despre noul tehnician al echipei Rapid.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Becali reclamat Parlament European, #Copos Becali Parlament European , #Steaua