Culisele impacarii dintre Becali si Tatarusanu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 25 Februarie 2012, ora 19:22
4353 citiri
Culisele impacarii dintre Becali si Tatarusanu

Gigi Becali, finantatorul Stelei, si Ciprian Tatarusanu, portarul echipei "ros-albastre", au facut pace in cursul zilei de sambata, dupa ce sportivul a facut o vizita la "palat".

Fostul capitan al Stelei l-a sunat pe "vicele" Teia Sponte, pe care l-a rugat sa ii aranjeze o discutie lamuritoare cu Gigi Becali, dupa ce latifundiarul l-a desfiintat in public si a anuntat ca il va da afara.

Tatarusanu si-a inceput pledoaria spunandu-i finantatorului ca are informatii gresite, si ca tot ce a spus la televizor in ultimele zile este fals.

"Cum, ma, Cipriane, ce mi-au spus mie oamenii este o minciuna? M-au mintit pe mine?", a reactionat Becali.

Tatarusanu a explicat apoi sunt doar franturi de adevar, exagerate pentru a-l pune pe el intr-o lumina proasta. Portarul a dat exemplul revoltei din cantonament, cand toti jucatorii si-au dorit sa plece acasa si el a fost desemnat sa discute cu antrenorul in calitate de capitan, nu de lider al revoltei.

"Domnu' Becali, sunt de 4 ani la Steaua. Am schimbat atatia antrenori... am facut eu vreodata probleme?", i-a spus Tatarusanu lui Becali, moment in care acesta s-a inmuiat.

"Bine ma, gata. Nu mai fac nicio investigatie, te cred pe tine. Lasam lucrurile asa cum sunt ca tu esti portar valoros si nu vreau sa te pierd. Tu n-o sa mai fii pedepsit, o sa joci titular si de acum, voi vorbi eu cu Ilie Stan si cu Stanca. Avem un grup frumos si e pacat sa-l stricam", a replicat Gigi.

Dupa mai bine de o ora de discutii, cei doi s-au despartit, Becali promitand ca va interveni seara la televiziunile de sport pentru a anunta marea impacare cu Tatarusanu.

Mai mult, latifundiarul a dezvaluit ca reactiile lui nervoase au fost doar o regie menita sa readuca ordinea in vestiar, Tatarusanu fiind doar exemplul dat celorlalti jucatori din lotul Stelei.

"Tot ce ati vazut voi a fost o regie de-a mea. Intentia mea a fost sa readuc disciplina si am reusit", a dezvaluit Becali la GSpTV.

#becali impacat tatarusanu, #tatarusanu ramane steaua, #Gigi Becali Tatarusanu Steaua , #Steaua
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Culisele impacarii dintre oaie si tap, interesant, merita un articol