Dezvaluiri incredibile despre blaturile din Liga 1! Cat costa un penalti?

Marti, 27 Septembrie 2011, ora 21:14
5607 citiri
Dezvaluiri incredibile despre blaturile din Liga 1! Cat costa un penalti?

In plin scandal al arbitrajelor din Liga 1, care a dus la arestarea sefului Comisiei Centrale, Vasile Avram, Gigi Becali face noi dezvaluiri despre practicile necurate din fotbalul romanesc.

Finantatorul gruparii Steaua Bucuresti sustine ca centralul Ovidiu Hategan ar fi primit 150.000 de euro ca sa dea o lovitura de la 11 metri intr-o partida disputata in urma cu trei ani.

"Am auzit ca Hategan ar fi luat 150.000 la un meci din 2008 ca sa dea un 11 metri, dar asta e doar un zvon. La un meci din ultima etapa. Restul deduceti si voi! E un simplu zvon auzit prin tribuna, nu vreau sa ma cheme iar DNA-ul.", a declarat Becali la GSP TV.

Meciul la care face referire Becali, Universitatea Cluj - CFR Cluj, s-a terminat 0-1, iar la finalul acelei partide "feroviarii" au castigat titlul. Derbiul clujean a fost meciul care a si declansat scandalul "Valiza".

In legatura cu posibila numire a lui Ion Craciunescu in fruntea arbitrajului din Romania, Gigi Becali a declarat urmatoarele.

"Craciunescu e corect si asta e cel mai important. E si specialist si e bun manager. Are anvergura . Ranchiunos e, dar asta nu inseamna ca va judeca incorect. Craciunescu e atat de corect incat nu se va razbuna nici pe Marius Avram. El o sa curete arbitrajul.

Singura problema e ca nu stim ce se va intampla cu pestii mari. E posibil ca doi sau trei arbitri sa fi luat bani inainte de campionat si aia vor face meciurile. De unde sa stie Craciunescu daca aia au luat deja. Eu ma refer la conducatorii care dau. Nu Mircea Sandu sau Mitica Dragomir aranjeaza campionate.", a mai spus Becali.

Ion Craciunescu va fi noul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Ion Craciunescu, noul sef al arbitrilor

Craciunescu dezvaluie conditiile revenirii la CCA

In ziua in care a implinit 61 de ani, fostul mare arbitru roman s-a intalnit cu presedintele FRF, Mircea Sandu, pentru negocia preluarea functie de sef al CCA, dupa suspendarea lui Vasile Avram.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali blaturi Liga 1, #arbitraje Liga 1, #scandal coruptie Liga 1 , #Steaua