Gigi Becali a cedat: Incepe negocierile cu Armata pentru "Steaua"

Joi, 25 Decembrie 2014, ora 21:42
6118 citiri
Gigi Becali a cedat: Incepe negocierile cu Armata pentru "Steaua"
Foto: Epoch Times

Gigi Becali a cedat si va demara negocierile cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei pentru marca Steaua.

Dezvaluirea vine de la unul dintre cei mai apropiati prieteni ai latifundiarului, Viorel Paunescu.

Acesta, care este si presedinte de onoare al campioanei Romaniei, lasa sa se inteleaga faptul Becali si cei de la Armata se vor aseza in curand la masa negocierilor.

De asemenea, el mai transmite si ca finantatorul "ros-albastrilor" nu este dispus sa scoata prea multi bani din buzunare.

"Este un impas si e foarte important pentru Steaua si pentru Clubul Sportiv al Armatei sa se rezolve. Steaua e foarte importanta pentru sportul romanesc si, vreau sa repet, are cei mai valorosi fotbalisti si e echipa care a castigat Cupa Campionilor Europeni. E o echipa de forta si se simte ca e tratata asa de toate echipele din Europa.

Oricine vinde, vrea sa vanda scump, iar cine vrea sa cumpere, vrea sa cumpere ieftin. Nu e o treaba care e batuta in niste piroane mari, ca atat costa si atat se intampla. Trebuie o evaluare corecta, avand in vedere ca si potentialul financiar al echipei de fotbal, daca nu merge in cupele europene, e mai slab", a afirmat Viorel Paunescu la Digi Sport.

Paunescu mai spune ca si simplele rezultate bune ale echipei lui Becali pot ajuta clubul Armatei sa atraga sponsori pentru propriile sectii sportive.

"Avand in vedere ca Steaua vrea, nu vrea, joaca foarte bine, este o reclama si pentru clubul celalalt, care are sectii de sport altele decat fotbalul si financiar ar ajuta ca aceste sectii sa mearga mai departe", a mai precizat Paunescu.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat marca "Steaua" inregistrata de echipa lui Becali in anul 2004, astfel ca Armata este singurul detinator al acestui brand.

Pentru a putea utiliza in continuare numele, emblema si culorile, latifundiarul trebuie sa primeasca acordul celor de la Ministerul Apararii, care il vor da numai daca vor primi o suma de bani.

Pana acum, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, sustinea ca nu vor exista negocieri cu Armata pe aceasta tema, iar daca echipa nu va mai putea utiliza marca, va folosi alte culori si o alta emblema.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Becali Steaua Armata, #Becali negociaza Armata, #Becali Armata proces Steaua , #Steaua