Gigi Becali ar putea fi exclus din fotbal

Joi, 01 Septembrie 2011, ora 20:55
5966 citiri
Gigi Becali ar putea fi exclus din fotbal

Acuzele dure lansate de Gigi Becali, joi, la adresa presedintelului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, ar putea duce la excluderea patronului Stelei din fotbalul romanesc.

Finantatorul gruparii "ros-albastre" a facut o criza de nervi dupa ce a ratat transferul jucatorilor Tibi Balan si Dorin Goga si a sarit la gatul lui Mitica Dragomir, pe care l-a acuzat ca incearca sa-i impiedice pe cei doi sa ajunga la Steaua.

"Liga e circ, Mitica e dresor, iar ceilalti sunt animale.", este afirmatia lui Becali care a provocat reactia prompta a sefului LPF: "Pentru declaratiile facute de Becali, o sa fac o plangere la Comisia de Etica, care s-a infiintat acum."

Daca Dragomir isi duce planul la bun sfarsit, Gigi Becali ar putea fi declarat "persona non grata" in fotbalul romanesc, iar Steaua ar putea fi depunctata, cele doua pedepse fiind prevazute de noua Comisie de Etica a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) impotriva celor care fac afirmatii nefondate sau care jignesc.

FRF a infiintat in aceasta vara Comisia de Etica, tocmai pentru a pedepsi drastic astfel de iesiri tot dupa un scandal intre Becali si Dragomir, provocat de vanzarea drepturilor de televizare ale Ligii 1.

Reincepe scandalul in Liga 1! Dragomir il ameninta pe Becali

Cazurile inainte Comisiei de Etica vor fi judecate de cinci membri: Razvan Theodorescu, Dan Bittman, Anghel Iordanescu, Gabriel Zbarcea (avocat) si Razvan Boanchis (jurnalist).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Gigi Becali exclus fotbal, #Becali persona non grata, #Dumitru Dragomir, #scandal Becali Dragomir, #Comisia Etica FRF , #Steaua