Gigi Becali: "As da 20 de milioane pe loc daca as sti ca vom lua campionatul"

Luni, 03 Martie 2008, ora 08:28
1464 citiri
Gigi Becali: "As da 20 de milioane pe loc daca as sti ca vom lua campionatul"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat duminica, la finalul meciului cu CFR Cluj, castigat cu scorul de 3-1, ca e dispus sa plateasca 20 de milioane de euro ca ros-albastrii sa ia campionatul, intrucat nu isi doreste ca Romania sa aiba campioana o "echipa ungureasca", informeaza NewsIn.

"Campionatul se joaca, dar am si o teama, pentru ca si CFR Cluj este foarte puternica. Anul trecut am remontat opt puncte in opt etape. Acum mai sunt 13 etape. E posibil sa ii incurce si Buzaul pe CFR Cluj. Voi vorbi cu patronul de acolo, care e prietenul meu si ii voi spune sa dea prime de 10.000 de euro la victorie si el asa va face. Iar eu voi fi mai activ decat anul trecut. Adica voi fi mai aproape de echipa si ii voi incuraja pe jucatori si sa ma rog de adversarii lui CFR Cluj, sa-i implor cu multe zerouri sa castige. Mai mult decat anul trecut. Mult mai mult", a spus Becali.

Finantatorul ros-albastrilor a continuat: "Eu nu pot sa mai traiesc un an fara sa ascult muzica din Liga Campionilor si trebuie sa apas butoanele cum stiu si cum pot eu. Nu e vorba de banii din Liga Campionilor. Eu as da 20 de milioane acum pe loc numai sa stiu ca iau campionatul. Nu mai conteaza banii pentru mine, ca eu am bani cat toti ceilalti patroni din Romania la un loc. Nu imi convine sa castige ungurii campionatul in tara mea".

Referitor la meciul cu CFR Cluj, Becali s-a declarat foarte multumit de jocul echipe sale: "incantat pentru ca in prima repriza Steaua a fost cea pe care mi-o doresc de foarte mult timp. Am combinat si am calarit adversarul in permanenta. in a doua repriza am avut emotii, dar ma asteptam sa egalam pana la pauza si sa castigam in repriza a doua. Scorul final ma incanta. Mi-a placut jocul echipei. Cel mai mult m-a impresionat Mendoza. Sunt foarte multumit pentru ca in prima repriza nu am dat nicio sansa adversarului. Am vazut un joc spectaculos pe care Steaua nu l-a mai avut de mult timp".

Becali a recunoscut ca a subestimat forta liderului Ligii I: "CFR Cluj mi s-a parut o echipa foarte puternica. Nu credeam ca sunt atat de puternici. Au demonstrat in repriza a doua cand noi ne-am retras si au pus presiune pe noi. Nu ma asteptam sa aiba o asa potenta fizica. Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului".

In ceea ce priveste prima pe care o vor incasa jucatorii ros-albastrii, latifundiarul a afirmat: "Au o prima normala, de 1.500-2000 de euro. Nici nu stiu. Cand vom fi pe locul 2, siguri de locul 2, vom vorbi de prime. Pana atunci, sa repare ce au stricat".

Becali a incheiat declarand ca antrenorul Marius Lacatus va ramane in functie chiar daca echipa nu se va clasa pe locul 2 la finalul sezonului: "Pe Marius Lacatus, chiar daca nu castiga locul 2, tot nu il dau afara. Asta e strategia mea".

Steaua a invins duminica pe teren propriu, scor 3-1, pe CFR Cluj, in derby-ul etapei a 21-a a Ligii I, si s-a apropiat la 8 puncte de locul 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pericol de moarte la Cluj. Cinci persoane, dintre care 4 minori, au ajuns la spital intoxicate cu dioxid de carbon
Pericol de moarte la Cluj. Cinci persoane, dintre care 4 minori, au ajuns la spital intoxicate cu dioxid de carbon
O femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani, au ajuns, joi seară, 18 aprilie, la spital fiind transportați de către echipaje medicale din Cluj. Cei cinci prezentau...
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
#Becali, #Steaua, #declaratie, #CFR, #Cluj, #Andone, #arbitrii, #campionat , #Steaua