Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gigi Becali, atacat violent de rusi: E de vina pentru tot!

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 13:01
5863 citiri
Gigi Becali, atacat violent de rusi: E de vina pentru tot!
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali este tinta unui atac foarte dur in presa din Rusia, care a analizat intr-un articol transant situatia fotbalului din Romania.

Jurnalistii de la publicatia Championat prezinta modul in care echipa lui Becali a ramas fara marca Steaua si considera ca acesta este doar apogeul unui sir de intamplarii catastrofale.

Rusii sustin ca Gigi Becali este vinovat pentru situatia in care se afla Steaua, din pricina modului in care a condus clubul in ultimii 12 ani.

"Steaua a pierdut tot. Nu doar numele, ci si spirtitul. De vina? Gigi Becali! Patronul Stelei, acest charimastic nationalist. Si, timp de doi ani, puscarias. Candva a fost cioban. Mai tarziu, doar un prieten de-al legendarului Gica Hagi. Mai apoi, Becali a facut bani si s-a autoproclamat rege si Dumnezeu. Si vrea sa stie toata lumea asta.

In 2003, cand Becali a cumparat Steaua, regimul comunist picase de mult in Romania. Totusi, pentru Steaua, Becali a fost precum Ceausescu. A instaurat un regim dictatorial, influentand politica de transferuri si dand afara antrenorii dupa primul esec", a scris publicatia rusa.

Apoi, rusii au continuat atacul dur la adresa fotbalului din tara noastra, pe care l-au descris ca fiind "un munte de gunoi".

"In general, fotbalul romanesc este un munte de gunoi. Si nu il avem doar pe Gigi Becali. Criza de la Steaua a lovit si alte cluburi romanesti. Sunt multe probleme cu banii, la echipe preucm Timisoara, CFR Cluj, Rapid si Otelul.

Uitati-va pe harta Estului Europei. Sunt probleme de acest gen in fiecare tara. Dar in niciuna nu exista atat de multe precum in Romania! Aici, aproape fiecare patron este un Gigi Becali! Coruptia este in floare, se folosesc multe scheme financiare. Conducatorii Federatiei se imbata daca intr-o luna nu au parte de un meci ciudat!", a conchis sursa citata.

C.S.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Gigi Becali atacat presa Rusia , #Steaua